İzmir

İzmir'deki cinayet

13:10 14 Mayıs 2016
İzmir'deki cinayet

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde 6 yıl önce işlenen bir cinayete karıştıkları iddiasıyla gözaltına alının 4 kişiden 2'si tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, faili meçhul cinayetleri aydınlatmak için özel ekip kuran ilçe jandarma ekipleri, 20 Aralık 2010 günü Kuştepe mevkisinde silahla öldürüldükten sonra cesedi yakılan Ömer Şahin'in cinayet zanlılarını bulmak için çalışma başlattı.

Ekip bir ay süren çalışmalar sonucu biri kadın 4 kişinin olayla bağlantısı bulunduğunu belirledi. Şüphelilerden Y.K'nın olay günü gömleğinin kanlı olarak görüldüğünü belirleyen ekipler, söz konusu tarihte olay yeri yakınlarında bulunduğunu da tespit etti. Telefon kayıtlarının incelenmesinin ardından Y.K. ile N.K, T.K. ve A.A. gözaltına alındı.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Y.K. ve A.A. tutuklanırken N.K. ile T.K. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kemalpaşa ilçesi Kuşluk mevkisinde 20 Aralık 2010 günü yanmış bir erkek cesedi bulunmuş, yapılan otopsisinde silahla vurulduktan sonra öldürülen kişinin Ömer Şahin olduğu belirlenmişti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.