İzmir

İzmir'de hırsızlık iddiaları

13:57 01 Haziran 2016
İzmir'de hırsızlık iddiaları

İzmir'de evden hırsızlık olayı gerçekleştirdikleri iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.

Bayraklı ilçesinde polise başvuran S.Y. (55) Çay Mahallesi'ndeki evinden 4 bilezik, 7 çeyrek altın, 2 künye ve 1 dizüstü bilgisayarın çalındığı iddiasıyla şikayetçi oldu.

Bunun üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, olay yerinden ayrılan bir otomobilden yola çıkarak, zanlılarının S.Y.'nin üst katında oturan G.K. (19) ile arkadaşları İ.Y. (20) ve B.B. (22) olduğunu tespit etti.

G.K'yi gözaltına alan ekipler, hırsızlığın gerçekleştirildiği iddia edilen otomobili durdurarak İ.Y ve B.B'yi de yakaladı.

Otomobilde arama yapan ekipler, S.Y'nin evinden çalındığı iddia edilen dizüstü bilgisayar, künye, bilezik ile 4 cep telefonu ele geçirdi.

Adliyeye sevk edilen G.K, İ.Y. ve B.B. ise "evden hırsızlık" suçlamasıyla çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliği'nde tutuklandı.

-İş yerinden hırsızlık

İzmir'de bir iş yerinden hırsızlık yaptığı iddia edilen kişi tutuklandı.

Konak ilçesinde polise başvuran T.D. (51), 1435 sokakta bulunan iş yerinden 6 bin lira, 1 dizüstü bilgisayar, 1 cep telefonu, mikrofon ve aparatları ile alkollü içeceklerin çalındığı iddiasıyla şikayetçi oldu.

Bunun üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, teknik takip neticesinde hırsızlık olayını gerçekleştirenin A.Ö. (20) olduğunu tespit etti.

Ekipler tarafından yakalanan A.Ö. emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.