Ä°zmir

Vali Toprak'tan İzmirliler'e veda mesajı

15:19 09 Haziran 2016
Vali Toprak'tan İzmirliler'e veda mesajı

Malatya Valiliğine atanan İzmir Valisi Mustafa Toprak, insanı merkeze alan, insana ve insani değerlere dayalı bir yönetim anlayışı içerisinde İzmir'e ve İzmirlilere hizmet etmeye çalıştığını belirterek, 3 yıllık görevi sürecinde kendisine gösterilen yakınlık ve desteğe teşekkür etti.

Vali Toprak, yayımladığı veda mesajında, 3 yıldır görev yaptığı İzmir'e, dostlarına, çalışma arkadaşlarına ve sıcakkanlı insanlara veda etmenin hüznünü yaşadığını, atama kararının ardından İzmirlilerin sergilediği yoğun ilgi, samimiyet ve teveccühe varan sözlerin hüznünü artırdığını ifade etti.

İzmir'e ve İzmirlilere hizmet etmekten mutluluk duyduğunu belirten Vali Toprak, insanı merkeze alan, insana ve insani değerlere dayalı bir yönetim anlayışı içerisinde görevini yerine getirmeye çalıştığını kaydederek mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Milletimizin ve devletimizin sunduğu imkanlar sayesinde sahip olduğum bilgi birikimimi ve deneyimleri; milletimizin ve devletimizin ihtiyaç duyduğu alanlarda özverili çalışmalarla ve hizmetlerle geri dönüşümünü sağlamaya özen göstermeye gayret serf ettim. Bunu yaparken de varlık sebebimiz olan milletimizi anlamanın ve milleti devlete, devleti de millete anlatmanın önemini asla gözden kaçırmamaya çalıştım.

Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Başbakanımızın ve Sayın Bakanlarımızın, hükümetlerimizin vermiş oldukları desteklerle İzmir’in sosyo-ekonomik gelişmişliğini daha ileri düzeye taşımak ve İlin sahip olduğu doğal, kültürel, tarihi ve toplumsal özellikleri ile imkan, fırsat ve avantajlarını bir bütünlük içinde değerlendirebilmek için mesai arkadaşlarımla beraber büyük çaba sarf ettim. Bu çabaların bir parçası olarak ilimizdeki kamu kurum ve kuruluşları, mahalli idareler, meslek kuruluşları, sivil toplum örgütleri başta olmak üzere kentin tüm dinamikleriyle koordineli ve uyum içinde çalışmaya; kurumlar arası işbirliği, koordinasyon, uyum ve ahenge özel önem verdim. Kentin tüm dinamikleri arasındaki işbirliği kanallarını geliştirmeye çalıştım. Nöbet değişimiyle bütün bunları geride bırakırken bu baki gök kubbe altında hoş bir seda bıraktıysam kendimi mutlu addederim. Bu görevleri yaparken hiç kimseden incinmediğim gibi şahsım ve ailem İzmir’deki tüm kesimlerden, kadirşinas İzmirlilerden çok az idareciye nasip olan en üst düzeyde yakınlık, yoğun ilgi, destek ve hüsnü kabul gördü. İzmir’e gelişimizden itibaren Türk insanının tipik karakteri olan sıcaklığı ve samimiyetiyle büyük bir kadirşinaslık örneği gösteren tüm İzmir halkına şükranlarımı sunuyorum. Bu harikulade şehrin hoşgörülü güzel insanlarına ve mesai arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler ediyorum. Bununla birlikte görev yaptığım süre içerisinde kimseyi incitmemeye, kimseyi kırmamaya özen gösterdim. Şayet incitmiş veya kırmış isem de bunun kasti olarak değil, görev gereği olduğunu belirterek haklarını helal etmelerini isterim.

Bu duygu ve düşüncelerle; hep yanımda olan ilimizin sayın milletvekillerine, başta Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı olmak üzere askeri, adli ve güvenlik erkânına, büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımıza, üniversitelerimize, kaymakamlarımıza, her kademedeki çalışma arkadaşlarıma, siyasi parti temsilcilerine, sivil toplum kuruluşlarına, meslek odaları yöneticilerine, basın mensuplarına, muhtarlarımıza ve çok sevdiğim İzmirli hemşerilerime arz-ı veda ediyor; sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

.


YORUMLAR

ETÄ°KETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.