İzmir

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki alt geçit çalışmaları

14:04 10 Temmuz 2016
Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki alt geçit çalışmaları

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki alt geçit projesinde şantiyenin kapatıldığını ve inşaatın yaklaşık bir ay önce durduğunu belirterek, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni eleştirdi.

Doğan, yazılı açıklamasında 2015 yılında inşaatına başlanan Mithatpaşa alt geçidi şantiyesinde incelemelerde bulunduğunu ve alanda haftalardır hiçbir çalışma yapılmadığını savundu.

Umutlarla başlanan sahil yolundaki inşaatın yaklaşık üç hafta önce durduğunu ve somut bir çalışma yapılmadığını belirten Doğan, açıklamasında şu görüşleri aktardı:

"Görünen o ki İzmir Büyükşehir Belediyesi yine bir azizliğe uğradı. Büyük umutlarla başlanan bu projenin de tıpkı diğerleri gibi kötü kaderine kurban gittiğini görüyoruz. Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üzerinde Mithatpaşa Parkı önünde başlanan çalışmalarının 500 günde tamamlanarak karayolu alt geçidinin hizmete açılacağı duyurulmuştu ancak henüz bir yıl olmadan havlu atıldığını görüyoruz. Görünen manzara itibarı ile alt geçidin söz verilen tarih olan kasıma yetişmesi mümkün değil. Şantiye kepenk kapatmış, iş makineleri inşaatı terk etmiş. Ortada ne inşaat var, ne de herhangi bir faaliyet."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.