İzmir

30 Ağustos Zafer Bayramı'na doğru

14:02 29 Ağustos 2016
30 Ağustos Zafer Bayramı'na doğru

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar, 30 Ağustos zaferinin Türk milleti için gurur ve iftihar vesilesi olduğunu, milletin o günden bu yana birlik ruhunu yaşattığını ifade etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Hotar, İstiklal Mücadelesi'nin zaferle taçlanmasının 94. yıldönümünü idrak ettiklerini belirtti.

Türk tarihinin dönüm noktalarından biri olan bu zaferin milletin gücünü de gösterdiğine işaret eden Hotar, şunları kaydetti:

“Şanlı tarihimizdeki dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos zaferi hepimiz için gurur ve iftihar vesilesidir. 30 Ağustos zaferi, tarihi boyunca karşılaştığı tüm engelleri birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik ruhuyla, inanç ve kararlılıkla aşan aziz milletimizin gücünün ortaya konulması bakımından da büyük anlam ifade etmektedir. 15 Temmuz'da yine şanlı bir destan yazan milletimiz o günden bugüne birlik ruhundan hiçbir şey kaybetmemiştir.

Özellikle son 14 yılda önemli gelişmelere sahne olan Türkiye, önümüzdeki süreçte de büyük bir güvenle her alanda önemli mesafeler katetmeye devam edecektir. Demokratik, ekonomik, siyasi yönden Türkiye’yi daha da güçlendireceğiz. Yeter ki milletimiz Büyük Taarruz'da, 15 Temmuz'da olduğu gibi ülkesine ve değerlerine sahip çıksın, bizler de vatandaşlarımız için canla başla her daim çalışacağız."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.