İzmir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar:

15:57 02 Eylül 2016
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar bu yıl 85'inci kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı’nın etkisini kaybettiğine dikkati çekerek, önlem alınması noktasında üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını bildirdi.

Fuarı ziyaret eden Hotar, stantları gezerek katılımcılarla bir araya geldi. Fuarı ziyaret eden vatandaşlarla sohbet etti.

Hotar, gazetecilere yaptığı açıklamada, İzmir fuarının onur konuğu ilin Manisa olmasının da avantajlarına işaret ederek, "Manisa İzmir’e çok kısa mesafede olan bir şehrimiz. Burada büyük sanayi kuruluşları ve önemli ticaret merkezleri var. AK Parti Hükümeti olarak İzmir’e yaptığımız yatırımlar ve verdiğimiz destek ortadadır. Her zaman olduğu gibi yine İzmir için çalışmaya, hemşerilerimizin yaşam standartlarını yükseltmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Fuarın İzmir ile özdeşleştiğine dikkati çeken Hotar, şunları kaydetti:

"Güzel İzmir'imizin artık bir klasiği haline gelen fuarın giderek etkisini kaybettiğini, ilginin de azaldığını üzülerek izliyoruz. Önlemler alınarak sorunu çözmemiz lazım. Üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bu yıl sponsorlar olmasa fuarın sönük geçeceğini herkes ifade ediyor. Vatandaşlarımız ve esnaflarımız da bu konuda fikirlerini söylediler. İzmirlilerin talebi, fuarın uluslararası alanda güçlenerek daha canlı bir şekilde devam ettirilmesidir. AK Parti iktidarının mensupları olarak Hükümetimiz açısından her türlü desteği vermeye hazırız. İzmir’in bu özelliğini kaybetmesini kesinlikle istemiyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.