İzmir

DEÜ Tıp Fakültesinde beyaz önlük heyecanı

20:34 19 Eylül 2016
DEÜ Tıp Fakültesinde beyaz önlük heyecanı

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Tıp Fakültesi yeni akademik yılı başladı.

DEÜ'den yapılan açıklamaya göre, akademik yıl başlangıcı nedeniyle kurucu öğretim üyeleri konferans salonunda düzenlenen törende, 350 yeni öğrenci, beyaz önlük giydi, Tıbbiyeli Andı'nı okudu.

DEÜ Rektörü Prof. Dr. Adnan Kasman, yeni kayıt yaptıran gençlerin Türkiye'nin en iyi tıp fakültelerinden birinde eğitim görmeye hak kazandığını ifade ederek, "Dokuz Eylül Üniversitesi tıp eğitimindeki tescilli başarıları ve öncü çabaları ile marka bir kurumdur. Mezun hekimlerimiz, sağlık sektörünün öncüleri ve tıp dünyasının referanslı isimleridir. Bu öz güvenle, bugün burada eğitimlerine henüz başlayan gençlerimize gönül rahatlığı ile doğru adrestesiniz diyorum." ifadelerini kullandı.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Dicle de fakülteye ilk üç sırada kayıt yaptıran öğrenciler Umut Enes Avcı, Busegül Ataman ve Fatih Öztürk'e hediye takdim etti.

Ayrıca, 2015-2016 akademik yılını en iyi dereceyle bitiren Sevinç Dizdar, Göksel Çil, Gülfem Nur Akın, Ezgi Odası ve Asil Demirezen'e de başarı belgesi verdi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.