İzmir

Maçın ardından

21:05 28 Eylül 2016
Maçın ardından

Futbolda, 19 yaş altı takımların katılımıyla düzenlenen UEFA Gençlik Ligi elemeli etap birinci tur ilk maçında Bulgaristan'dan Levski Sofya'yı 5-0 mağlup eden Altınordu'nun teknik direktörü Gökhan Ertunç, "Rövanşı çok daha iyi oynamak ve turu geçmek zorundayız." dedi.

Ertunç, maçtan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, UEFA Gençlik Ligi'nin çok önemli bir organizasyon olduğunu belirtti. Oyuncularının kendilerini görebilecekleri ve her aşaması çok daha zorlu olan bir serinin içine girdiklerinin kaydeden Ertunç, şöyle konuştu:

"Levski Sofya karşılaşması, bu zorlu maratonun ilk virajıydı ve farklı skorla kazandık. Böylesine önemli bir organizasyon, her şeyden önce ciddiyet gerektirir. Bunun için rövanşı çok daha iyi oynamak ve turu geçmek zorundayız. 93 yıllık bir tarihi temsil etmenin verdiği güç ve sorumlulukla sahaya çıktık. Bizlere güvenen başta başkanımız Seyit Mehmet Özkan olmak üzere, camiamıza, taraftarımıza ve İzmirli futbolseverlere teşekkür ederiz. Bugün İzmir aslında tarihi günlerinden birini yaşadı ve Atatürk Stadı'na gelenler de buna tanıklık etti."

Öte yandan, Altınordu, turu geçmesi durumunda, Çek Cumhuriyeti'nden Sparta Prag ve Karadağ'dan Mladost Podgorica eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak. Bu iki takımın ilk maçında Sparta Prag, rakibini 4-0 mağlup etti.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.