İzmir

İzmir'de "ayın polisleri" ödüllendirildi

14:14 11 Ekim 2016
İzmir'de "ayın polisleri" ödüllendirildi

İzmir'de polisin hizmet kalitesini ve görevde verimliliği artırma hedefiyle geçen yıl başlatılan "ayın polisleri" uygulamasında, asayiş şube, Konak ve Tire Emniyet müdürlüklerinde görevli 3 polis ödüllendirildi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü tarafından geçen yıl başlatılan "ayın polisleri" uygulamasında, eylül ayının başarılı polisleri, oluşturulan komisyon tarafından belirlendi.

Buan göre, İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Murat Güngör, 4 yıldır kayıp olarak aranan çocuk E.S'nin Bayraklı Osmangazi Mahallesi'ndeki bir evde dolap içerisine yapılmış gizli bölme içerisinde bulunması ve şüpheli A.R.S. ve M.S'nin yakalanması sırasında gösterdiği başarıdan dolayı "ayın asayiş polisi" olarak belirlendi.

Kemeraltı Havra Sokağı içinde yapılan denetimlerde "eşini öldürmek" suçundan aranan ve 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan F.B'nin yakalanması sırasında gösterdiği çabadan dolayı Konak İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli başpolis Ufuk Karaçul "ayın merkez ilçe polisi", Tire'de Fetullaçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik 14 zanlının tutuklandığı operasyonda örgüt üyelerinin tespiti ve yakalanmasındaki çalışması nedeniyle de polis memuru Adil Aydın "ayın dış ilçe polisi" oldu.

Polislerin ödülleri, İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya tarafından makamında düzenlenen törenle verildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.