İzmir

Altınordu, cimnastik şubesi açtı

13:33 02 Kasım 2016
Altınordu, cimnastik şubesi açtı

Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, dernek bünyesinde faaliyete geçen masa tenisinde sonra cimnastik branşının da başladığını belirterek, "Cimnastik şubesi bir yandan futbol ile birlikte büyürken, diğer yandan kulübümüzün farklı ve çok değerli bir alanda güçlenmesini sağlayacak." ifadesini kullandı.

Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, yaptığı yazılı açıklamada, kulüp bünyesindeki tüm sporcuların cimnastik, satranç ve judo gibi derslerle çok önemli kazanımlar elde ettiğini belirtti.

Özkan, şunları kaydetti:

"Cimnastik şubesi ise bir yandan futbol ile birlikte büyürken, diğer yandan kulübümüzün farklı ve çok değerli bir alanda güçlenmesini sağlayacak. Dernek çatısı altında faaliyet gösterecek bu projeyi Coşkun Boncuk gibi bir isimle yapmak da bizim için büyük mutluluk."

Milli cimnastikçi Coşkun Boncuk yönetimindeki şubede eğitimler Yeşilyurt Sait Altınordu Yerleşkesi ile Bornova Cimnastik Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Futbolun temelinde yer alan cimnastiğin ana spor branşı olduğunu belirten milli sporcu Coşkun Boncuk, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Hangi spor branşı olursa olsun, temelinde cimnastik olan sporcular, çok daha başarılı oluyor. Özellikle futbolda bu daha da önem kazanıyor. Altınordu, kendi çatısı altındaki sporcularına düzenli olarak cimnastik eğitimi veriyor. Bunu bir şube olarak İzmir geneline yaymak çok daha kısa sürede çok daha verimli sonuçlar edinilmesini sağlayacak."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.