İzmir

ABD'nin Ankara Büyükelçisi Bass, İzmir'de

16:24 13 Şubat 2017
ABD'nin Ankara Büyükelçisi Bass, İzmir'de

ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass, İzmir Ekonomi Üniversitesinde öğrencilere yönelik düzenlenen eğitim ve girişimcilik etkinliğine katıldı.

ABD Büyükelçiliği ve Türk Amerikan Derneğinin oluşturduğu "E3 Platformu", İzmir Ekonomi Üniversitesinde stant açtı.

"İngilizce, ABD’de Eğitim Olanakları ve Girişimcilik" konularında öğrencilerin sorularını yanıtlamak üzere oluşturulan stantta bir konuşma yapan Büyükelçi Bass, platformun gelecek nesillere eğitim, ticaret ve girişimcilik için çok güzel fırsatlar sunacağını söyledi.

Bass, "Gelecekte çok başarılı yeni girişimciler olabilmenize fırsat sağlayacak bu değerli platformu burada görmekten çok mutluyuz. İzmir'de ve Türkiye'de ortaklarımızın olduğunu bilmek, bu girişim fırsatlarını yaratmak bizi gerçekten çok mutlu ediyor." dedi.

İzmir Ticaret Odası ve İzmir Ekonomi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ekrem Demirtaş da platform sayesinde öğrencilerin ABD'deki üniversitelerin kampüslerini görme imkanı bulacağını kaydetti.

- Büyükelçi Bass, özçekim yarışmasına katıldı

Konuşmaların ardından Büyükelçi Bass, Demirtaş ve Rektör Prof. Dr. Can Şımga Muğan, etkinlik kapsamında düzenlenen öz çekim yarışmasına katıldı.

En fazla kişinin katılımıyla özçekim yapanların ödüllendirileceği yarışmada Büyükelçi John Bass da fotoğraf çekti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.