İzmir

Ferhat Arıcan'ın yeni hedefi Türkiye Şampiyonası

12:10 03 Mart 2017
Ferhat Arıcan'ın yeni hedefi Türkiye Şampiyonası

Avustralya'da düzenlenen Artistik Cimnastik Dünya Kupası'nda paralel bar ve yer hareketlerinde bronz madalya kazanan Altınordu Kulübü sporcusu Ferhat Arıcan, "Sezona iyi başladım, umarım olimpiyatlara kadar olan bölümde de hem ülkem hem de kulübüm adına önemli başarılara imza atarım." dedi.

Altınordu Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, Avustralya'daki kupada iki madalya alan Ferhat Arıcan'ın İzmir'e döndükten sonra Türkiye Şampiyonası için Mersin'e geçtiği belirtildi.

Kırmızı-lacivertli kulüp adına ilk yarışmasına Mersin'deki Türkiye Şampiyonası'nda çıkacak Ferhat Arıcan'ın şampiyonada barfiks, yer minderi, paralel, kulplu beygir, halka ve atlama masasında mücadele edeceği bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ferhat Arıcan, Altınordu adına yarışacak olmanın heyecanını yaşadığını belirterek, şunları kaydetti:

"Dünya Şampiyonası'ndan iki üçüncülük çıkardım. Türkiye Şampiyonası'nda da Altınordu adına ilk şampiyonluğumu yakalamak amacındayım. Sezona iyi başladım, umarım olimpiyatlara kadar olan bölümde de hem ülkem, hem de kulübüm adına önemli başarılara imza atarım. Hedefim 11. Türkiye şampiyonluğu."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.