İzmir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar:

20:19 11 Mart 2017
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek olan halk oylamasında İzmir'den güzel sonuçlar çıkacağına inandığını söyledi.

AK Parti İzmir İl Başkanlığının açılışında konuşan Hotar, Türkiye'nin her zaman kendi hikayesini yazan çok özel bir ülke olduğunu belirterek, "İzmir de referandum süresince kendi hikayesini yazacak inşallah. 16 Nisan'da İzmir'in demokrasiye ve milletine bakışı 'evet' ile taçlanacak. Biz her zaman diyoruz ki 'Allah bize bir daha 15 Temmuz gibi darbeleri yaşatmasın, vesayetleri yaşatmasın, IMF'nin kapısında nöbet tutar hale getirmesin, Allah'ım bize çocuklarımıza ve onların çocuklarına daha güzel bir ülke bırakmayı nasip etsin." dedi.

Yapılan konuşmaların ardından AK Parti İzmir İl Başkanlığının yeni binası AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve AK Parti milletvekiller tarafından açıldı.

Binaya Mustafa Kemal Atatürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın posterleri ile Türk bayrağı asıldı. Başbakan Yıldırım, konuşması sırasında "Yolların kralı Binali Yıldırım" sloganlarına, "Yolların kurallarını unutmayın" diye karşılık verdi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.