İzmir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar'ın AA'yı ziyareti

19:59 01 Nisan 2017
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar'ın AA'yı ziyareti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, Anadolu Ajansı (AA) İzmir Bölge Müdürü Ahmet Caner Baysal'ı ziyaret etti.

Ziyarette, referandum çalışmalarını değerlendiren Hotar, İzmir'deki bütün kesimlere ulaşmak için yoğun bir çaba içinde olduklarını söyledi.

"Hayır" kampanyası yürüten bazı çevrelerin bilinçli olarak bilgi kirliliği empoze ettiğini belirten Hotar şöyle konuştu:

"Bu bilgi kirliliğini doğrularıyla değiştirmek ve bunun olumlu dönüşlerini almak için yoğun bir dönem geçiriyoruz. 16 Nisan halk oylamasına yönelik anayasa değişikliği paketi içinde yer alan 18 madde zaten herkesin okuyup rahatlıkla anlayabileceği açık maddeler.

Bunun için çok teknik konuları bilmeye ya da derin bir bilgiye sahip olmak gerekmiyor. Ancak bu süreçte karşılığı ve dayanağı olmayan bir çok bilgi yayıldı. Daha çok çalışmak daha çok anlatmak daha çok kişiye ulaşmak gibi bir sorumluluğumuz var. Bu bilinçle çalışıyoruz."

AA İzmir Bölge Müdürü Ahmet Caner Baysal da, AA'nın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Hotar'a ziyareti sırasında, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan ve AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İzmir İl Başkan Yardımcısı Nilüfer Karadal da eşlik etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.