İzmir

İzmir'de MHP'nin "propaganda aracına" zarar verildi

16:11 05 Nisan 2017
İzmir'de MHP'nin "propaganda aracına" zarar verildi

MHP Narlıdere İlçe Başkanlığına ait, 16 Nisan'da yapılacak referandum çalışmalarında kullanılan aracın lastiklerinin patlatıldığı, araçta çizikler oluştuğu bildirildi.

MHP Narlıdere İlçe Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması için propaganda çalışmalarında kullanılmak üzere giydirilmiş araçlarının dün gece kimliği belirsiz kişi veya kişilerce saldırıya uğradığı belirtildi.

Aracın dört lastiğinin kesici bir aletle patlatıldığı, giydirme olan yerlerin kazınmaya çalışıldığı ve birçok yerinin çizildiği bildirilen açıklamada şunlara yer verildi:

"MHP Narlıdere İlçe Başkanlığı olarak bu hain ve alçakça saldırıyı esefle kınıyoruz. Bu saldırıyı gerçekleştirenlerin bir an önce bulunularak adalet önünde hesap vermelerini yetkililerden talep ediyoruz.

Demokrasiye sığmayan bu tür saldırılar, bizleri korkutmaz, aksine çalışmalarımıza daha da hız katar. Bizler demokratik şartlarda gerginliğe sebep olmadan çalışmalarımıza kaldığımız yerden tüm hızımızla devam ediyoruz.

Liderimizin ve partimizin izinde, evet oyunu sandıktan çıkarmak için vatandaşlarımızı bilgilendirerek ikna etmeye devam edeceğiz. Buradan Narlıdere İlçe Başkanlığı olarak tekrar yüksek sesle 'millet için evet, devlet için evet, cumhuriyet için evet, Türklüğün bekası için evet' diye haykırıyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.