İzmir

İzmir Melek Yatırım Zirvesi

17:18 01 Haziran 2017
İzmir Melek Yatırım Zirvesi

İzmir Ticaret Odası (İZTO) ve Keiretsu Forum Türkiye işbirliğiyle düzenlenen "İzmir Melek Yatırım Zirvesi" proje sunumlarıyla gerçekleştirildi.

İZTO Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikte konuşan İZTO Başkanı Ekrem Demirtaş, oda olarak girişimcilere büyük önem verdiklerini ve bu kapsamda çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Bu kapsamda Keiretsu ile işbirliği imzaladıklarını aktaran Demirtaş, şöyle konuştu:

"Oda olarak, üzerimize düşen görev bilinciyle girişimcilik olgusuna ayrı bir önem veriyoruz. Danışmanlık hizmeti veriyoruz, eğitimler düzenliyoruz. Bugün de Keiretsu Forum Türkiye işbirliği ile İzmir Melek Yatırım Zirvesini düzenlemekten oldukça memnunuz. Bugün Keiretsu Forum Türkiye'nin değerli yatırımcıları aramızdalar. Yatırımcı ve mentorlarımız arası işbirliği yapmak için büyük bir fırsat. 9 Kasım'da Odamız ve Keiretsu Forum Türkiye arasında bir işbirliği ve iyi niyet protokolü imzalamıştık. Protokol ile odamız İş Melekleri ve Mentor Ağı ile Keiretsu Melek Yatırım Ağı arasında bir köprü kurmuştuk."

Keiretsu Forum Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Aydonat Atasever ise yıllar önce girişimci olarak başladığı serüvende melek yatırımcı olarak devam ettiğini ifade etti.

Misyonlarının melek yatırımcılık girişimciliğine yön vermek, girişimcilere destek vermek olduğunu aktaran Atasever, şunları kaydetti:

"Teknoloji tarafında bu tarz işlerin çok hızlı ilerleyeceğini ve ciddi yatırım fırsatlarını doğurduğunu düşündüğümüz için tüm girişimcilere destek sağlamak amacıyla bir araya geldik. Bu düşünce bizimle birlikte girişimci ekosistemi yaratmaya başladı. Keiretsu'da San Francisco'da kurulan bir melek yatırım ağı. Dünyanın en organize melek yatırım ağı. Dünyadaki melek yatırım ağları arasındaki en aktif olanı. Girişimcilik konusunda her türlü fikre yatırım yapıyoruz."

Yapılan konuşmaların ardından proje hazırlayan 7 girişimci sunum yaptı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.