İzmir

Marble Fuarı büyüyecek

13:51 10 Haziran 2017
Marble Fuarı büyüyecek

Dünyanın en büyük doğaltaş ve teknoloji fuarlarından İzmir Marble Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'nın 20 bin metrekare büyütülmesi ve doğaltaş makinecilerinin de kapalı alana alınacağı bildirildi.

Ege İhracatçı Birliklerinden (EİB) yapılan açıklamaya göre, Türkiye Mermer Doğaltaş ve Makine Üreticileri Birliği (TÜMMER) Başkanı Raif Türk, Ege Maden İhracatçıları Birliği Başkanı Mevlüt Kaya ve Doğaltaş Makina ve Teknolojileri Üreticileri Derneği Başkanı Hilmi Konyalıoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile İZFAŞ Genel Müdürü Gül Şener bir araya gelerek 2017 yılı Marble Fuarı'nı değerlendirdi.

Sektörden gelen talep üzerine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, fuar kapsamında doğaltaş makinecilerinin de yararlanabileceği 20 bin metrekare kapalı alan yapımı için İZFAŞ Genel Müdürlüğüne talimat verdi.

Birlik ve dernek başkanlarının, İzmir Marble Fuarı stant kira ücretlerinin geçen yıl sabitlenen döviz kurundan devam etmesini istemesi üzerine Kocaoğlu, konuyu İZFAŞ Yönetim Kurulu'nda görüşeceklerini açıkladı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.