İzmir

İki gencin Göztepe'nin soyunma odasına girmesi

16:43 14 Haziran 2017
İki gencin Göztepe'nin soyunma odasına girmesi

TFF 1. Lig play-off final maçından sonra yanlışlıkla Göztepe'nin soyunma odasına giren ve daha sonra sevinç görüntüleriyle gündeme gelen 2 üniversite öğrencisinden Recep Can, yaşadıkları heyecanı anlattı.

Akdeniz Üniversitesinde eğitim gören Recep Can ve Mehmet Önen, Göztepe ile Eskişehirspor arasında 4 Haziran'da Antalya'da oynanan play-off final maçını televizyonda izledikten sonra İzmir ekibinin Spor Toto Süper Lig'e yükselme kutlamasına katılmak için otostopla stada gitti.

Stat önünde büyük yoğunluk yaşanırken VIP girişini kullanan Can ve Önen, kendisini bir anda soyunma odasında buldu. İki öğrenci, futbolcular ve teknik ekiple başta soyunma odası olmak üzere yaklaşık 2 saat zaman geçirdi.

O anları cep telefonuyla kaydeden gençler görüntüleri de sosyal medya hesaplarından paylaştı. İki üniversite öğrencisinin görüntüleri bir hayli ilgi gördü.


- "Bir ara kupayı aldık, dışarı çıktık"


Öğrencilerden Recep Can, AA muhabirine yaptığı açıklamada, televizyonda Göztepe'nin Süper Lig'e çıktığını gördükten sonra arkadaşı Mehmet Önen ile kutlamalara katılmak istediklerini söyledi.

Yoğunluk sebebiyle önce içeriye giremediklerini belirten Can, inşaatında da çalıştığı stadın VIP girişini kullandıklarını ve kendilerini bir anda soyunma odasında bulduklarını ifade etti.

Soyunma odasında çok heyecanlı dakikalar yaşandıklarını aktaran Can, şöyle konuştu:

"Futbolcular, yönetim ve Göztepe camiasıyla yaklaşık 2 saat geçirdik. Ben Trabzonluyum, arkadaşım ise Adanalı. Benim ikinci takımım Göztepe. Soyunma odasında futbolculardan şort, çorap ve eldiven aldık. Bir ara kupayı aldık dışarı çıktık. Yılmaz Hoca ile sürekli görüşüyoruz. Heyecanını paylaşıyoruz. Bizim için çok gurur ve mutluluk vericiydi."

Soyunma odasından hatıra amaçlı aldıkları eşyalar için teklifler geldiğini belirten Can, bunları satmayı düşünmediklerini ve ömür boyu saklayacaklarını sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.