İzmir

"Bahar Dalları-2" Projesi

11:35 02 Aralık 2017
"Bahar Dalları-2" Projesi

İzmir Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında hazırlanan "Baharı Dalları 2" Projesi'nin galası yapıldı.

İzmir Polis Evi'nde yapılan galaya İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Uğur Alan, Çocuk Şube Müdürü Gülden Türkan, Asayiş Şube Müdürü Seda Okur, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İlker Eraslan, Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

Etkinlikte konuşan İl Emniyet Müdürü Aşkın, şehirlerin güvenli olmasına çok önem verdiklerini, suç işleyen kötü insanların gençlere ve çocuklara zarar vermemesi için yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi.

Çocukları korumanın polisin en önemli görevlerinden biri olduğunu vurgulayan Aşkın, "Çocuklarımızı zehirleyen bu zehir tacirlerine karşı çok büyük bir savaş içerisindeyiz. Gençler sizden tek bir şey istiyorum. Çalışmanızı, okumanızı istiyorum." diye konuştu.

Çocuk Şube Müdürü Gülden Türkan ise çocukların sadece akademik başarıya endeksli değil, sosyal sorumluluk sahibi, çevresiyle barışık ve çok yönlü düşünebilecek bireyler olarak yetişmesinde bu projeleri son derece önemsediklerini ifade etti.

Konuşmaların ardından, üzerinde projenin ismi yazılı pasta kesildi, fotoğraf yarışması dalında dereceye giren öğrencilere ve proje kapsamında kurulan voleybol takımına ödülleri verildi.

Ardından çocuklar tarafından hazırlanan resim sergisi gezildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.