İzmir

Kazada hayatını kaybeden orman işçisinin ailesine destek

10:36 09 Aralık 2017
Kazada hayatını kaybeden orman işçisinin ailesine destek

Öz Orman İş Sendikasının, trafik kazası sonucu hayatını kaybeden orman işçisi Yüksel Demir'in ailesine 25 bin liralık yardımda bulunduğu bildirildi.

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Yüksel Demir’in ailesini Menderes’teki evinde ziyaret eden Öz Orman İş Sendikası Genel Sekreteri Ali Bilgin ve İzmir Şube Başkanı Hamiyet Boyacı, 25 bin liralık yardım çekini Yüksel Demir’in eşi Ayşe Demir’e teslim etti.

İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal’ın da katıldığı ziyarette konuşan Öz Orman iş Sendikası Genel Sekreteri Ali Bilgin, çalışkanlığı ve mesai arkadaşlarıyla ilişkileriyle örnek bir personel olan üyeleri Yüksel Demir’i kaybetmenin acısını yaşadıklarını vurguladı.

Bilgin, Demir’in üniversite öğrencisi oğluna ve lise öğrencisi iki kızına kendi evlatları gibi eğitim hayatları boyunca destek olacaklarını ifade etti.

Yüksel Demir’in eşi Ayşe Demir de kazanın olduğu ilk günden bu yana kendilerini bir an olsun yalnız bırakmayarak destek olan orman personeline teşekkür etti.

İzmir'in Menderes ilçesinde, 26 Eylül'de orman işçilerini taşıyan Yüksel Demir idaresindeki 35 AC 166 plakalı arazöz ile kamyonetin çarpışması sonucu Demir hayatını kaybetmiş, 5 kişi de yaralanmıştı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.