İzmir

Piyangoda Nimet Abla oyunu!

10:48 09 Aralık 2017
Piyangoda Nimet Abla oyunu!

İzmir’de bazı Milli Piyango bayilerinin Nimet Abla gibi ünlü bayilerin kaşelerini bastırarak bilet sattıkları ortaya çıktı.

İzmir Milli Piyangocular ve Şans Oyunları Bayileri Başkanı Paşa Çakmak, bazı seyyar Milli Piyango bayilerinin başta İstanbul'daki Nimet Abla Milli Piyango Bayii olmak üzere çok sayıda ünlü bayinin kaşesini bastırarak bilet sattığını söyledi.

Biletlerin gerçek olduğunu ancak ünlü bayilerinin kaşelerini taklit ederek bilet satmanın vatandaşı aldatmak olduğunu ifade eden Çakmak, "Vatandaş daha çok bilet alsın diye Nimet Abla gibi ünlü bayilerin ismini kullanarak bilet satıyorlar diye konuştu.

ÜNLÜ BAYİLER BURADA

Milli Piyango İdaresi tarafından yılbaşı çekilişindeki büyük ikramiye 61 milyon lira olarak belirlenirken, vatandaşlar büyük ikramiyenin hayalini kurmaya başladı. Ancak bazı işgüzar piyango bayilerinin sattığı biletlerin üzerine ünlü bayilerin kaşelerini bastığı ortaya çıktı. Yapılanın çok yanlış olduğunu vurgulayan İzmir Bayiler Başkanı Çakmak, "İzmir'de Feyzi Deniz ile Bekir Acar gibi çok ünlü bayiler varken böyle bir aldatmacaya kalkışmak insanların duygularıyla oynamaktır" dedi.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.