İzmir

Sosyal medyayı sallayan görüntü! Polis...

16:24 28 Aralık 2017 1 Yorum Var
Sosyal medyayı sallayan görüntü! Polis...

Patlayan aracının lastiğini değiştirmesini bilmeyen vatandaşın imdadına trafik polisi yetişti. Fotoğraf sosyal medyada hızla yayıldı

İzmir'de Gaziemir alt geçitte, bir vatandaşın aracının sağ ön lastiği patladı. Sürücü, aracı sağ şeride çekip yardım için beklemeye başladı. Bu sırada görevde olan ve oradan geçen trafik polisi ekipleri, akan trafikte tehlikeyi önlemek için önlem alırken, polislerden biri lastik değiştirmeyi bilmeyen vatandaşa yardıma koştu.

Krikoyla aracı kaldıran polis daha sonra bijon anahtarıyla vidaları çıkardı. Lastiği değiştirmesi sırasında ise bir başka vatandaş, yardıma gelen polisin çalışmasını cep telefonuna kaydetti. Polisin yardımıyla vatandaş yoluna devam etti. Polisin yardım ettiği video sosyal paylaşım sitesinde paylaşıldıktan sonra, örnek davranış kısa sürede çok sayıda beğeni alırken, polisin yardımı ise yorumlarda takdirle karşılandı.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    polisimizin sosyal ve ozelikle emekli olduktan sonra gecim sorunu baya zorluyor onlari. umarim yetkililer bu konu ile ilgili calismalar yaparlar
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Recai cakır 6 yıl önce Şikayet Et
    Polis vatandasa iyi de kotu de davransada halkımız polisine surekli sahip cikmaktadır polis de yardım etmeli dir
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • kuda 6 yıl önce Şikayet Et
    polis ve diğer vatanseverler Allah için vatan için ölmeye eşinden çocuklarından sevdiklerinden seve seve ayrılmaya hazırdır elhamdulillah.
    Cevapla
  • Serdar 6 yıl önce Şikayet Et
    Adamsınız türk polisi
    Cevapla
  • kutahya 6 yıl önce Şikayet Et
    devleti nede güzel temsil etmiş memur Allah razi olsun devletimizden polisimizden Feti Sekin gibi polislerimiz çok çok şükür.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.