İzmir

AK Parti ve CHP il başkanları yeni yılı kutladı

16:43 31 Aralık 2017
AK Parti ve CHP il başkanları yeni yılı kutladı

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ile CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Delican, yeni yıl mesajında, 2018 yılının Türkiye için birliğin, dirliğin, huzur ve güvenliğin yılı olmasını diledi.

Türkiye'nin son birkaç yılı ihanet ve kumpasların gölgesinde geçirmesine karşın PKK ve FETÖ gibi terör odaklarının yarattığı hezimetlerle baş edilirken hedeflerden sapılmadığını dile getiren Delican, şunları kaydetti:

"Ülkemizde ve bölgemizde kendisine zulüm ve haksızlığı yöntem edinmiş hiçbir güce ve girişime izin vermeyeceğiz. Bizim için ülkemizin hak ve hukukunu gasp eden, etmeye yeltenen her kim olursa olsun karşılığını fazlasıyla alacaktır. 2018 yılında da bizi ayakta tutan ve güçlenmemizin formülünü elden bırakmayacağız. Vatanımızın, milletimizin, devletimizin ve bayrağımızın birliği şiarımızı terk etmeden adımlarımızı kararlılıkla atmayı sürdüreceğiz. Huzur ve güvenliğimiz için, kalkınmamız için reformlarımızı gerçekleştirmeye devam edeceğiz. İnsanımızın sosyal ve ekonomik alanda refahını sağlayacak, dünya üzerinde onurunu ve birliğini koruyacak, her türlü fedakarlığı göstererek 2019 yılına hazırlanacağız."

- Demokrasi ve adalet

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven ise 2017 yılında yaşanan krizler ve demokrasi dışı uygulamaların, vatandaşların huzurunu kaçırdığını ileri sürerek, 2018'in daha iyi bir yıl olması için CHP'nin halkın, demokrasinin ve adaletin yanında durmaya devam edeceğini ifade etti.

Yeni yılı kıtlayan Güven, şunları kaydetti:

"Yeni yıl çocuklarımızın sevinç çığlıklarının yükseldiği, gençlerimizin bilimin ışığında eğitim aldığı ve işsiz kalmadığı, kadınlarımızın şiddete uğramadığı, toplumun her alanında özgürce kendilerini ifade edebildikleri, çalışanlarımızın kandırılmadığı ve emeklerinin karşılığını tam olarak aldığı, savaştan, yoksulluktan ve yolsuzluktan uzak bir yıl olmasını temenni ediyorum. Yaşadığımız tüm acıların geride bıraktığımız yılda kalması dileğiyle, İzmir'de yaşayan tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor, 2018'in sağlık, huzur ve bolluk içinde geçireceğimiz bir yıl olmasını diliyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.