İzmir

İDÜ'de yeni lisansüstü programlar açılacak

15:13 07 Şubat 2018
İDÜ'de yeni lisansüstü programlar açılacak

İzmir Demokrasi Üniversitesinde (İDÜ), 2017-2018 akademik yılı bahar dönemiyle yeni lisansüstü programlar açılacağı bildirildi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, 2017-2018 akademik yılı bahar döneminde Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalı altında "muhasebe" ve "finansman" tezli yüksek lisans programı ile "muhasebe ve finansman", "finansal raporlama ve denetim" ile "yöneticiler için işletme" adı altında tezsiz yüksek lisans programlarına öğrenci kabul edilecek.

İDÜ Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, konuya ilişkin değerlendirmesinde, yüksek öğrenimde lisansüstü programlarıyla İzmir ve çevresi için önemli bir alternatif olduklarını ifade etti.

Yeni açılan yüksek lisans programlarında kontenjanların tezli programlar için 15, tezsiz programlar içinse 45 olarak belirlendiğini belirten Tunçsiper, şunları kaydetti:

"Tüm birimlerde, alanında uzman öğretim elemanlarımızla çalışıyoruz. Hem örgün hem de yaygın eğitim programlarımızı titizlikle hazırlıyoruz. Başta İzmir ve çevresi olmak üzere, tüm paydaşlarımız için değer sunacak eğitimlerin yer aldığı bir üniversite ideali ile tercih edilen bir üniversite olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Pusulası 'demokrasi' olan herkesi üniversitemize bekliyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.