İzmir

AK Parti İzmir Milletvekili Sürekli Tire'de

21:54 09 Şubat 2018
AK Parti İzmir Milletvekili Sürekli Tire'de

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, "Biz başka ülkelerin toprakları için değil kendi güvenliğimiz ve mülteci kardeşlerimizin kendi bölgelerine gidebilmeleri için, sınırlarımızda terör devletlerini önlemek için oradayız." dedi.

Tire ilçesinde oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Milletvekili Sürekli, yaptığı konuşmada, AK Parti hükümeti olarak 16 yıllık iktidarları süresince imkanlar dahilinde esnaf için çeşitli önlemler aldıklarını söyledi.

Piyasada reel faizin yüzde 17-18 civarında olduğunu hatırlatan Sürekli, ancak esnaf kefaletin kullandığı kredinin yüzde 8,5-9 aralığında olduğunu söyledi.

Türkiye'nin terör örgütleri ile mücadelesini sürdürdüğünü belirten Sürekli, şöyle konuştu:

"Biz başka ülkelerin toprakları için değil kendi güvenliğimiz ve mülteci kardeşlerimizin kendi bölgelerine gidebilmeleri için, sınırlarımızda terör devletlerini önlemek için oradayız. Çatlak sesler çıksa da biz ülkemizin bekası için çalışıyoruz. Ancak ülkemizin bekası için mücadele edilen bir dönemde çatlak seslere tahammülümüz yoktur. Herkesi milli ve yerli olmaya davet ediyoruz. Bu süreçte bize destek veren vatandaşlarımıza, odalarımıza ve sivil toplum kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.