İzmir

İZTO seçimlerine doğru

13:34 12 Mart 2018
İZTO seçimlerine doğru

Medical Park İzmir Hastanesi Genel Müdürü Veysi Kubba, İzmir Ticaret Odası (İZTO) seçimlerinde sağlık grubu komitesine adaylığını açıkladı.

Kubba, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, 9 Nisan'da gerçekleştirilecek İZTO seçiminde, Medical Park'ı temsilen değişim hareketi başlatarak sağlık grubu komitesine aday olduğunu söyledi.

Sektörün önemli temsilcilerinden Saniye Bora Fıçı ile hareket ettiklerini belirten Kubba, "Sağlık sektörü olarak İZTO gibi köklü bir kurumda yeterince iyi temsil edilemediğimizi üzülerek tespit ettim. Maalesef sadece seçimden seçime hatırlanan meslek mensupları haline gelmişiz. Sektörümüzün değişim ve gelişimine bir tuğla koymak üzere arkadaşlarımla beraber yola çıktık." diye konuştu.

Kubba, seçimde kendilerine görev verilmesi halinde, sektör temsilcilerinin kamu kurum ve kuruluşlarında yaşadıkları sorunlara çözüm üretmek için ellerinden geleni yapacaklarını ve iletişime sürekli açık olacaklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Oda imkanlarının meslek mensuplarının lehine azami derecede kullandırılması için çaba göstereceğiz. Meslek grubumuzun AB ve benzeri fon, dış kaynaklardan faydalanmaları için oda imkanlarını sonuna kadar zorlayacağız. Bu fon ve kaynakların etkin bir biçimde kullanılması konularında eğitimleri organize edeceğiz. Meslek grubumuzun iletişimini daha güçlü ve çözüm odaklı yaklaşımlarla sosyal anlamda da güçlü bir şekilde birliktelik oluşturarak sürdüreceğiz. Grubumuzda yer alan firmaların dünya ile entegrasyonu için çalışmalar yapılarak rekabetçi bir yapıya ulaşmalarını sağlayacağız."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.