İzmir

AK Parti Karşıyaka İlçe Kongresi

21:26 01 Nisan 2018
AK Parti Karşıyaka İlçe Kongresi

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığına İsmail Çiftçioğlu seçildi.

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi, Mehmet Ali Lahur Meslek Lisesinde yapıldı.

İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, kongrede yaptığı konuşmada, Karşıyaka'ya yapılması planlanan ancak itirazlar ve davalar nedeniyle ertelenen statla ilgili itirazların reddedildiğini ve ruhsat aşamasına gelindiğini belirtti.

Bu aşamadan sonra Karşıyaka Stadı'nın yapımı için Karşıyaka Belediyesine ruhsat başvurusu yapacaklarını belirten Sürekli, "Başından beri uğraşıyoruz. Bürokratik aşamalar hallediliyor. Ruhsat aşamasına gelindi. Karşıyaka'ya ruhsat için başvuru yapılacak. Verirlerse verirler, vermezlerse Çevre ve Şehircilik Bakanlığından ruhsatı alacağız, stadı yapacağız. İnşallah davadan vazgeçerler. Vazgeçmezlerse Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile kulübümüz gereğini yapacak. Nokta." dedi.

Sürekli, Karşıyaka Spor Kulübünün zor günler geçirdiğine de değinerek, Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak'ın 3 milyon lira destek vererek Karşıyaka'nın puan silme cezası almasının önüne geçtiğini, kendilerinin de her zaman kulübün yanında olduklarını belirtti.

Karşıyaka'da yapmayı planladıkları 13 katlı 150 yataklı devlet hastanesinin imar çalışmalarının İzmir Büyükşehir Belediyesinde sürdüğünü dile getiren Sürekli, ayrıca en kısa zamanda semt polikliniği ile Yamanlar Karagöl'de bağımlılıkla mücadele kapsamında yetişkinler ile çocuk ve ergenler için madde bağımlılığı tedavi merkezleri kuracaklarını bildirdi.

Sürekli, Karşıyaka'da TOKİ'nin konut projesi yapmasını sağlayacaklarını sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen seçimde İsmail Çiftçioğlu AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığına seçildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.