İzmir

AK Parti Seferihisar İlçe Kongresi

09:19 07 Nisan 2018
AK Parti Seferihisar İlçe Kongresi

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanlığına Hamit Nişancı seçildi.

Seferihisar Belediye Düğün Salonu'ndaki kongrede konuşan AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Nişancı, büyük ve güçlü Türkiye için ilçe olarak çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

"Lider olunmaz, lider doğulur" diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a saygılarını ileten Nişancı, Türkiye'nin bekası için omuz omuza yürüdüklerini ifade ettiği MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye de teşekkür etti.

İlçede yapılan hizmetlere de değinen Nişancı, "Doğalgaz çalışmaları başladı, duble yollar hızlandı. Adliye Sarayı'nın da kısa sürede temelleri atılacak." dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül de, ülke olarak güçlendikçe Türkiye'ye yönelik saldırıların arttığını, ortak değerlerin kullanılarak ayrıştırmaya izin vermeyeceklerini ifade etti.

Şengül, ilçe başkanlarının ilk işlerinin geçmişten bugüne davaya hizmet eden kişileri ziyaret etmek olduğunu, yüreğini ortaya koyan kişilere ihtiyaçları olduğunu ve ilçe teşkilatlarını tek tek takip edeceğini de sözlerine ekledi.

Kongreye, AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, eski AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, AK Parti Kadın Kolları MKYK üyesi Gerçek Tekin, eski AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin, AK Parti İzmir Milletvekili Nükhet Hotar, MHP Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Şeremet, Güneydoğulular Derneği Başkanı Orhan Yüce, Tokatlılar Derneği Başkanı İsmail Bazan, AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan ile çok sayıda partili katıldı.

Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen seçimde Hamit Nişancı, AK Parti ilçe başkanı seçildi.







YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.