İzmir

Sınıfta akıl almaz olay! Öğretmen kaydı farkedince

08:31 12 Nisan 2018 15 Yorum Var
Sınıfta akıl almaz olay! Öğretmen kaydı farkedince

Sınıfta iki öğrencisini kavga ettiren matematik öğretmeni, görüntülendiğini anlayınca elindeki tahta silgisini attığı öğrencisini başından yaraladı.

Sınıfta öğrencileri kavga eden öğretmen mesleğinin kutsallığını unuttu, çocukları kavgaya tutuşturdu. Skandal görüntüler İzmir Tire ilçesinden. Show Haber'de yer alan habere göre, bir lisenin birinci sınıfında matematik öğretmeni, ders anlatacağına iddia göre sandalyesine oturup çocukların kavga etmesini seyretti.

Bir öğrencinin kayda aldığı aldığı o anlarda çocuklar birbirlerine vurmaya başladı ama öğretmen oralı olmadı. İki öğrenci arasında tartışmayı çözmek için bu yolu seçmişti. Sınıfta yaşanan görüntü kadar sorun çözmek için seçtiği yol da pes dedirtti. Öğrencilerin darbeleri sertleşince öğretmen olayın ciddiyetini anladı ve çocukları ayırmak için ayağa kalktı.

O anda görüntülendiğini fark eden öğretmen, öğrenciye attığı tahta silgisiyle öğrencisini başından yaraladı. Öğrenci öğretmenden şikayetçi olmaya hazırlanıyor. 

 

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • Tuba 6 yıl önce Şikayet Et
    Hep kim öğretti alfabe yı yetmiyor. Birazda kim öğretti kavga etmegi diyeceğiz.
    Cevapla
  • Kars 6 yıl önce Şikayet Et
    Ögretmen ve kavga eden ögrenciler ve kavgayı fişekleyen ögrenciler okuldan atılmalı . Ögretmen ögretmenlik yapsa ne olur Ögrencilerde okumaya niyeti yok okula zaman gecirmek icin gidiyorlar boşuna o sıraları meşkul etmesinler. Onların kendisine faydası yok. Okuldan atılsınlar
    Cevapla
  • Hepsi suçlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmen,kavga eden öğrenciler ve çekim yapan öğrenciye yani hepsine ceza verilmeli.
    Cevapla
  • Normaldir 6 yıl önce Şikayet Et
    İzmir chp zihniyetini
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Telefon felaket oldu tuşlu telefon dışındakiler yasaklanmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.