İzmir

Suat Kaya’nın saçları sosyal medyayı salladı!

14:35 21 Mayıs 2018 20 Yorum Var
Suat Kaya’nın saçları sosyal medyayı salladı!

Futbolculuk kariyerine 2003 yılında nokta koyan Galatasaray'ın yaşayan efsanesi Suat Kaya'nın yeni saç stili sosyal medyada tartışma yarattı

Galatasaray’ın unutulmaz isimleri arasında yer alan ve Sarı-Kırmızılı takımın UEFA Kupası’nı kazandığı 2000’li yıllarda takımın vazgeçilmezlerinden biri olan Suat Kaya’nın son hali sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.

SON HALİNİ GÖRENLER ŞAŞIRDI

Futbolculuk kariyeri sona erdikten sonra teknik direktörlüğe başlayan ve şimdilerde TFF 2’inci Lig Kırmızı Grup’ta Menemen Belediyespor’u çalıştıran Suat Kaya’nın saç stili sosyal medyanın gündemine oturdu.

Kariyerinin büyük bir bölümünde seyrek saçlarıyla bilinen ancak daha sonra ekim işlemi yaptırarak başka bir görünüme kavuşan Kaya’nın son halini görenler gözlerine inanamadı.

"GERÇEK Mİ DEĞİL Mİ" TARTIŞMASI

Saçlarını bir hayli uzatan Kaya’nın yeni imajı bir anda twitter gündemine oturdu. Kaya’nın gerçekten saç mı ektirdiği yoksa peruk mu kullandığı konusunda emin olamayan kullanıcılar paylaşılan Suat Kaya fotoğrafına birbirinden ilginç yorumlarda bulundu. 

YORUMLAR

20 Yorum Var
  • izmittt 5 yıl önce Şikayet Et
    Ona ait durmuyor.. Komşunun saçı gibi ..Emanet
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Milletin yaş ilerledikçe saçı dökülür, bu arkadaşın saçı gürleşiyor. Zaman bu adam için tersine işliyor. Gittikçe gençleşiyor mu ne!
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • belcikadan 5 yıl önce Şikayet Et
    tipini bozmak icin elinden geleni yapmis
    Cevapla
  • Temel .diyorki 5 yıl önce Şikayet Et
    Suat kardesim busana yakistimi. Seni böyle yakisikli diyenler seninle dalga geciyorlar.kendinde dahil.(ayi postumu.? Domuz postumu? Ne diye yutturdular?
    Cevapla
  • musa sert 5 yıl önce Şikayet Et
    saç başkasının kafa başkasının gibi olmuş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.