İzmir

Milletvekili adayı Necip Nasır'ın Tire ziyareti

09:10 06 Haziran 2018
Milletvekili adayı Necip Nasır'ın Tire ziyareti

AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Necip Nasır, seçim çalışmaları kapsamında Tire ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Nasır, Tire Ticaret Odası Başkanı Mehmet Nadir Delikanlı ve Tire Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ümit Ünalmış'ı ziyaret etti.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Nasır, 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde muhalefetin oy oranının Cumhur ittifakının çok altında kalacağını söyledi.

Nasır, Türkiye'nin gücünün dışarıdan bakıldığında daha iyi göründüğünü de ifade ederek, gücü en iyi görenlerin emperyalist ve siyonistler olduğunu aktardı.

- "24 Haziran'da zafer bizim olacak"

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile daha iyi bir yönetim modeline geçileceğini belirten Nasır, "24 Haziran seçimleri ülkemiz açısından dönüm noktası olacak. Yeni bir meclis ve yeni bir hükümet modeli ile oligarşik bürokrasinin sonu gelecek. Daha hızlı karar alıp daha hızlı hareket edeceğiz." diye konuştu.

"Bu coğrafyada, 2002’den bu yana süren yükselişimizin önünü kesmeye çalışıyorlar." diyen Nasır, şöyle devam etti:

"Ülkemizin bu süreci de başarıyla geçtiği takdirde, bir daha durdurmanın mümkün olmayacağını biliyorlar. Spekülatif ekonomik operasyonlar yaptılar ama güçleri yetmeyecek. Bunlar onların son çırpınışları. Allah'ın izni ve milletimizin feraseti ile 24 Haziran’da zafer bizim olacak."

- "Dar gelirlinin hayat standardı yükselecek"

Nasır, seçim çalışmalarında halktan olumlu sonuçlar aldıklarını da kaydederek, "Milletimiz sağduyulu davranıyor. Oynanan tüm oyunların farkındalar." dedi.

Seçimlerden sonra ülke olarak ekonominin de iyileşeceğini aktaran Nasır, şöyle konuştu:

"2023’ten sonra, 500 milyar dolar ihracat ve en az 30 bin dolar milli geliri olan bir ülke olacağız. Dar gelirlinin hayat standardı yükselecek. Vergiler düşecek. İmar barışı toplumla barışmak anlamına geliyor. Gecekondulaşma geçmişteki en büyük toplumsal sorundu. Vatandaş her daim evim yıkılacak korkusuyla yatıp kalkıyordu. İmar barışı, mülkiyet sorununu ortadan kaldırdı. Artık iş bundan sonra yerel yönetimlere düşüyor. İmar barışının, kentlerin önünü açacağına inanıyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.