İzmir

AK Parti İzmir Milletvekili Çankırı:

17:20 21 Temmuz 2018
AK Parti İzmir Milletvekili Çankırı:

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Konak’ta ve Urla’da yaptığı teşekkür ziyaretlerinde yerel seçimleri işaret ederek, 2019 yerel seçimlerinde sonuçların daha farklı olacağını, İzmirlilerin taraftarlığı bırakıp hizmetten yana oy kullanacağını belirtti.

Çankırı, milletvekili seçildikten sonra Konak ve Urla ilçelerine teşekkür ziyaretinde bulundu, esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Esnafın sorunlarıyla yakından ilgileneceğini belirten Çankırı, "Esnafın sorunu, bizim sorunumuz, Halkımız ve esnafımız bize tekrar onlara hizmet etme görevini verdi. Biz de zaten onlara hizmetkar olmaya geldiğimizi her fırsatta dile getirmiştik. Şimdi İzmir için Türkiye için hep birlikte çalışma vaktidir." ifadelerini kullandı.

Seçim süresince ve seçim bittikten sonra vatandaşa verdikleri sözün hep akıllarında olduğuna dikkati çeken Çankırı, şunları kaydetti:

"Bizlere hem esnaftan hem de vatandaştan sitem vardı ‘Seçim zamanı geliyorsunuz daha sonra gelmiyorsunuz’ deniyordu. Seçim sonrası teşekkür ziyaretlerimizi sıcağı sıcağına yapmıyorduk zamana yayıyorduk. İnanıyorum ki yerel seçimde çok daha farklı olacak. İzmir artık hizmetten yana oy kullanacak ve taraftarlığı bırakacak. Sahada çok keskin olan kişilerde de biz bunu görüyoruz. "

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.