İzmir

ALOSBİ’den eğitim atağı

11:50 06 Ağustos 2018
ALOSBİ’den eğitim atağı

İzmir Aliağa Kimya İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi (ALOSBİ) Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Tezcan, eğitim projelerine öncelik verdiklerini bildirdi.

Tezcan, yaptığı yazılı açıklamada, bölge içerisinde kurulacak eğitim tesisleriyle gençlerin her zaman yanında olacaklarını belirtti.

Teknoloji transfer ofisinin kısa sürede bölgede faaliyet göstermeye başlayacağını vurgulayan Tezcan, şunları kaydetti:

"Bu alanda en büyük isteklerimizden biri bölgemize bir meslek lisesi kazandırmak. Özellikle bölgemizde üretim yapan firmalara hizmet edebilecek bölümleri bünyesinde barındıracak bu meslek lisesi, yalnızca ALOSBİ’deki firmalara değil, tüm İzmir’e nitelikli ara elemanlar yetiştirecek. Milli Eğitim Bakanlığı’nın da onayının ardından bu projemizde hızla ilerleyerek bölgemize meslek lisemizi kazandırmak istiyoruz. Hedefimiz çalışanların çocuklarına hizmet edecek bir kreş, tüm Aliağa’ya hizmet edecek ilk ve orta okul, sanayicilere ara eleman yetiştirecek meslek lisesiyle ALOSBİ’yi aydınlık nesiller yetiştiren bir bölge haline getireceğiz sözleriyle, bu alanda hayata geçirecekleri projelerin hız kesmeyeceğiniz."



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.