İzmir

Ödemiş protokolünden şehit ailelerine ziyaret

19:52 22 Ağustos 2018
Ödemiş protokolünden şehit ailelerine ziyaret

Ödemiş ilçe protokolü, şehit ailelerine bayram ziyareti yaptı.

Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Ödemiş Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kundak ve diğer protokol üyeleri şehit ailelerini ziyaret ederek, bayramlaştı.

Protokol üyeleri şehit İsmail Yağcıoğlu, şehit Süleyman Özdemir ve şehit polis Gökhan Kirazlı'nın ailesini ziyaret etti.

Şehit Kirazlı'nın babası Şakir Kirazlı protokol üyelerinden 2014 yılında Ağrı'da görev yaparken kaza sonucu şehit olan oğlunun isminin mahalledeki bir sokağa verilmesini rica etti.

Ödemiş Kaymakamı Ateşoğlu bu ricaya olumlu yanıt vererek, "Sizler bizim için şehitlerimizin emanetisiniz. Onun için devlet olarak ne gerekiyorsa her zaman sizlerin yanındayız. Sizin talep ettiğiniz isim konusunu bayramın bitmesinin hemen ardından Ödemiş Belediye Başkanımızla görüşerek ilçedeki bir sokağa verilmesi için gerekli çalışmayı yapacağız." dedi.

Ödemiş Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kundak ise belediye başkanı ile konuyu görüşeceklerini, belediye olarak üzerlerine düşen görevi yapacaklarını söyledi.

Ziyarete Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Ödemiş Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kundak, Ödemiş Cumhuriyet Başsavcılığına vekaleten bakan Cumhuriyet Savcısı Kerem Korkut, Ödemiş Garnizon Komutanlığına adına Personel Kıdemli Astsubay Başçavuş Mehmet Urar, Ödemiş İlçe Jandarma Bölük Komutanlığından Jandarma Kıdemli Başçavuş Hayrettin Türkmen, Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amiri Komiser Ali Çakır katıldı.

Ziyaretlerde Ödemiş Büyük Cami imamlarından Mehmet Ali Çetin tarafından ebediyete intikal eden şehitler için dua okundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.