İzmir

15 Eylül Dünya Temizlik Günü

18:25 15 Eylül 2018
15 Eylül Dünya Temizlik Günü

AK Parti İzmir Kadın Kolları üyesi kadınlar, 15 Eylül Dünya Temizlik Günü kapsamında, kent merkezi ve ilçelerde çevre temizliği yaptı.

AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ'ın çağrısıyla 30 ilçede eş zamanlı bir araya gelen kadınlar, bulundukları ilçelerde çevre temizliği etkinlikleri düzenledi.

Deniz, sahil kenarları, park, bahçe ve mahallelerde çöp toplama hareketi başlatan kadınlar, çöp torbalarına doldurdukları atıkları konteynerlere attı.

İzmir'in kent merkezi ve 30 ilçesinde yüzlerce gönüllü kadının yer aldığı çöp toplama etkinliklerinde temiz çevre farkındalığı oluşturuldu.

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Büyükdağ, yaptığı açıklamada, sağlıklı, estetik ve güzel bir çevrede yaşayabilmek için bugün gösterilen duyarlılığın her gün gösterilmesi gerektiğine işaret etti.

Sağlıklı ve güzel bir ortamda yaşamak için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini vurgulayan Büyükdağ, "Büyük bir duyarlılık göstererek düzenledikleri etkinliklerle çevrelerinde farkındalık oluşturan tüm ilçe teşkilatlarımızı kutluyorum. Özellikle İzmir'de çevre kirliliğiyle yüz yüze olduğumuz bu günlerde anlamlı ve faydalı bir etkinlik oldu." diye konuştu.

Büyükdağ, şöyle konuştu:

"Gelecek nesillerimize daha yaşanabilir bir çevre bırakma sorumluluğumuz olduğunu, millet olarak hep birlikte evimize gösterdiğimiz özeni çevremize de göstermemiz gerektiğini unutmamalıyız. Bugün İzmir genelinde partimizin tüm kadın teşkilatlarıyla sokaklarda etrafa atılan tonlarca çöpün temizlenmesine katkı sağladık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.