İzmir

Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı'na destek

17:40 26 Ekim 2018
Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı'na destek

İzmir Ticaret Borsası (İTB) Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı'na tüm üyeleriyle destek vereceğini açıkladı.

İTB Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, yaptığı açıklamada, borsa üyelerine kampanyaya katılmaları için açık çağrıda bulunduklarını anımsattı.

Kestelli, üyelerin kampanyaya yaklaşımlarıyla ilgili olarak şunları kaydetti:

"Memnuniyetle gördüm ki son dönemlerde yaşanan sıkıntıların sebebi değil bir anlamda mağduru olmalarına rağmen tüm üyelerimiz kampanyaya destek vermek ve ülkemizin rahat bir nefes almasını sağlamak için son derece istekliler. Faaliyet gösterdikleri sektörlerin imkanlarını zorlayarak kampanyaya en etkin şekilde destek verecekler."

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın liderliğinde başlatılan Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı'nı son derece önemli bulduklarını ve desteklediklerini ifade eden Kestelli, enflasyonla mücadelenin ne tek başına kamu ne de tek başına özel sektörün yapabileceğini sorumluluk ve görevin herkesin olduğunu dile getirdi.

Kestelli, borsa olarak, program kapsamında üyeleri tarafından yapılan indirim ve promosyonları kamuoyu ile paylaşacaklarını, üyelerinin motivasyonunu da en üst seviyede tutmak için iş yeri ziyaretleri yapacaklarını da sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.