İzmir

Kadın çalışanı taciz eden adamı yumrukla bayılttı

08:17 31 Ocak 2019 20 Yorum Var
Kadın çalışanı taciz eden adamı yumrukla bayılttı

İzmir'de alkollü müşterisinin tacizine uğradığını iddia eden market çalışanı kadının komşu esnafı olan kick boks antrenörü, alkollü kişiyi yumruklayarak bayılttı, ardından da sürükleyerek dışarı çıkardı

Olay, İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir markette meydana geldi.

KADIN ÇALIŞANA KÜFÜR ETTİ

İddiaya göre, markete gelerek içki isteyen ve adı öğrenilemeyen adam, kadının satış yapmayacağını söylemesi üzerine küfür ederek taciz etmeye başladı.

Market çalışan kadın, adamın dışarı çıkmasını istemesine rağmen başarılı olamayınca, yan taraftaki spor salonundaki kick boks antrenörü Coşkun Küçüksayraç'a mesaj atarak yardım istedi.

Olay yerine gelen Küçüksayraç, sarhoş olduğu iddia edilen adamı ikna ederek dışarı çıkarmak istedi.

YUMRUKLA BAYILTTI, SÜRÜKLEYEREK DIŞARI ÇIKARDI

Kick boks antrenörü Küçüksayraç, adamın küfür etmeye devam etmesi üzerine yumruklayarak adamı bayılttı. Ardından da bayılan adamı sürükleyerek dışarı çıkardı. Yaşananlar ise güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Alkollü müşterinin tacizine maruz kaldığını iddia eden market çalışanı ise polisi arayarak şikayette bulundu. Olaya ilişkin polis soruşturmasının sürdüğü öğrenildi.

İRLANDALI BOKSÖR

Aksaray'da bir büfeden su almak isteyen turist, buzdolabındaki pet şişeleri devirmiş, bunun üzerine çıkan tartışmada başta market sahibi ile çok sayıda kişinin saldırısına uğramıştı.

Profesyonel boksör olduğu tahmin edilen turistin, birbiri ardına gelen sopa ve sandalye darbelerine karşı adeta yumruklarını konuşturarak dakikalarca mücadele ettiği görüntüler, sosyal medyada hızla yayılmış ve boksör kısa sürede fenomen haline gelmişti.

 

YORUMLAR

20 Yorum Var
  • Urfalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam sarhoşu döveceğine alıp emniyete teslim etse daha mantıklı .
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Kenan 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok sağlam dirsek vuruyor. Bence iyi yapmış
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • chingiz abdullaev 5 yıl önce Şikayet Et
    ellerine saglik.dogru yapmis.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • kelkit 5 yıl önce Şikayet Et
    önden bakınca adamın yaptığı doğru gelmiş dövmüş dışarı atmış kızı fazlasıyla memnun etmiş. arkadan bakında yanlış yapmış kızın bir sözüne bakıp hem cinsini hemde sarhoşken dövmüş dışarı atmış. Ya arkadaş sizin amacınız nedir daha nereye kadar bir kadının kızın tek bir lafıyla erkekleri dövmek hakaret etmek linç etmek işinden vazgeçeceksiniz. tmm dinlersin emin olursun haksız olduguna veya taciz ettiğine gerçekten amin olursun kesinleşir döversin ama bir sözede yeter artık uyanın erkekler.. yüz vermeyin bu kadar kadın kısmına..
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • RUHİ 5 yıl önce Şikayet Et
    İşte bu yüzden içkiden uzak durun. Bir şekilde bayıltıyor abicim
    Cevapla İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.