İzmir

Feci ölüm! Genç kız ölüme böyle gitti

12:58 28 Ekim 2019 5 Yorum Var
Feci ölüm! Genç kız ölüme böyle gitti

İzmir’de, Ege Üniversitesi Kampüsü içinde traktörün altında kalarak hayatını kaybeden 23 yaşındaki genç kızın kazasına ilişkin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesini dereceyle bitiren Sezen Zambak (23), 16 Eylül 2019 tarihinde çiçekleri sulayan Vehbi B. yönetimindeki traktörün çarpması sonucu feci şekilde can vermişti.

Kazaya ilişkin soruşturma devam ederken, genç kızın üniversitedeki ölümüne ilişkin kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, genç kızın karşıdan karşıya geçerken traktörün altında kaldığı ve feci şekilde can verdiği görülüyor. Şoför ve yanındakiler, feci kaza sonrası aşağıya inerek sağlık görevlilerine ve emniyete durumu bildiriyor.
İzmir 47. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından görülen davada “Taksirle ölüme neden olma” suçundan yargılanan traktör şoförü Vehbi B. ise ilk duruşmada adli kontrolle serbest bırakıldı.

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • Çalışan 4 yıl önce Şikayet Et
    yazık genç bir can ne yazık ki sorumsuzluk kurbanı
    Cevapla
  • ferhat s 4 yıl önce Şikayet Et
    zamani dolmus
  • volkan 4 yıl önce Şikayet Et
    olacağı varmış hiç yapacak birşey yok. Bu kadar ihtimalin bir araya gelmesi kaza olamaz. Kız yaya geçidi olmayan biryerde elindeki cep telefonuna bakarak karşıya geçiyor "malesef hipnoz bir halde". Traktördekilere zaten birşey demiyorum. göre göre yürüyor. vicdanen bakınca iki taraf da suçlu.
    Cevapla
  • neşet 4 yıl önce Şikayet Et
    Cep telefonu kurbanı genç kızımız.
    Cevapla
  • vatandaş rıza 4 yıl önce Şikayet Et
    o kadar kişi traktöre biner birde sohbet ederlerse işte böyle katil olurlar merhumeye gelince elinde telofon öyle dalmışki koca traktörü bile görememiş ben bir otobüs şoförü olarak söylüyorum lütfen artık şu telefonların yüzünden daha çok kan akacak buna bir çözüm bulsunlar insanlar direksiyonda giderken bile mesajlaşıyorlar o kadar korna çalmama rağmen duymuyorlar..
    Cevapla
  • vatancı34 4 yıl önce Şikayet Et
    cep telefonunun kurbanı olmuş. İnsanlar artık zombi ye dönmüş durumda yolda yürürken bile telefondan başlarını kaldıramıyorlar. yakınlarına allah sabır versin üzüldüm.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.