İzmir

Eve sevgilisini getirdi, babasının katili oldu!

06:03 12 Şubat 2020 40 Yorum Var
Eve sevgilisini getirdi, babasının katili oldu!

Edinilen bilgiye göre, olay, İzmir'de Gürpınar Mahallesi 7010/9 Sokak’ta önceki gece yarısı 00.45 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre sık sık tartıştığı babasıyla sürekli karakolluk oldukları öğrenilen Aytekin Albayrak (37), önceki gece sevgilisini eve getirdi.

Eve geldiğinde elektriklerin kesik olduğunu gören Aytekin Albayrak, şalterin babası tarafından indirildiğini anladı. Aynı binanın 1.katında oturan babası Ali Albayrak’ı çağıran Aytekin Albayrak babasının gelmemesi üzerine evde yangın çıkarmaya başladı. Dumanları fark eden baba oğlunun yanına gelince tartışma başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Aytekin Albayrak elindeki bıçağı babasının göğsüne sapladı.

Ali Albayrak kanlar içerisinde yere yığılınca Aytekin Albayrak ve kardeşi olay yerine sağlık ekipleri çağırdı. Ali Albayrak ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi acil servisine sevk edildi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan adam yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Alkol ve madde bağıntısıymış

Babasını göğsünden bıçaklayarak öldüren Aytekin Albayrak polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Albayrak polise verdiği ilk ifadede alkol ve madde bağımlısı olduğunu, sevgilisini eve getirdiği için babasıyla sık sık tartıştığını söyledi.

Polis ekipleri tarafından ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilen Aytekin Albayrak tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

YORUMLAR

40 Yorum Var
  • Mustafa Deniz 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu gibi vakalar artar önlem almadiktan sonra, önlemi devletle millet beraber almasi lazim. Cocuklara Yaradani devmeyi ilk etapta ögretmek gerekir, Yardai seven yaradilani sever yetistireni sever. Ama bastan bu Cumhireyit kurn sahislar ellerinde bira ve sigara ile poz vermisler . Bu konulari düsünmeye beyinleri calismamis eksiklik varmis beyinlerinde , Alkolün ve sigaranin zararli olduguna ve toplumda suclarin artma sebebi olacagina . Meyhane ve pavyon acmak yerine eyitici seyler yapsalardi Heykel ve Fotoraflar yerine Kitab verselerdi millete bu vakalar en azindan bu Kadar olmazdi. Hala bu idologiyi deslekleyenler var, ayni eksik beyinliler var
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • BURSALI 4 yıl önce Şikayet Et
    İman insanı insan eder. Küfür insanı adi aciz bir canavar yapar. İnsan kalbinde iman ve Allah korkusu olmazsa sonuçlar böyle oluyor.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Reis C* 4 yıl önce Şikayet Et
    İDAM şart...
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • NURİ ALBAYRAK 4 yıl önce Şikayet Et
    Gençliğimiz maalesef bu halde.Neden hala gerçekleri görmek istemiyoruz. Batı savaşı gençlerimize karşı yapıyor.Neyle mi? TV dizileriyle,internetle,kendin gibi düşünmeyeni düşman olarak gör metoduyla.Bizler de maalesef muhafazakar kesim olarak yapılan yanlışları sırf iktidara herhangi bir halel gelmesin diye kapatıyoruz. Yolumuz yanlış. Gelin hep birlikte gençliğin mücadelesini verelim.AGD-MGV gibi gençlik derneklerinin gücünü artıralım.Yoksa bizim için en büyük tehlike Allah korusun bir atom bombasından daha tehlikeli olan gençliğimiz olacak.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • anadolu ligi 4 yıl önce Şikayet Et
    hayırlı evlatmış,çocuklarımızı daha 1-2 yaşından itibaren inançlı ahlaklı ve saygılı yetiştirmemiz lazım ,yanlarında içki ve sigara içilmemesi,arkadaşlarınında araştırılması lazım, ama maalesef insanlarımız 20 sene sonrasını düşünmeden hareket edip hem kendini hemde evlatlarını yakıyor ,tabii bu olay için konuşmuyorum genel olarak konuşuyorum
    Cevapla İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.