İzmir

Yolda yürürken bir anda yere yığılıp öldü!

08:12 15 Nisan 2020 3 Yorum Var
Yolda yürürken bir anda yere yığılıp öldü!

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, yolda yürümekte olan bir şahıs henüz belirlenemeyen sebepten dolayı fenalık geçirerek yığıldığı kaldırımda yaşamını yitirdi.

Olay, Salı gecesi saat 23.00 sıralarında ilçeye bağlı Mehmetçik Bulvarı üzerinde meydana geldi. Evsiz olduğu ileri sürülen Tuna Demirçeken (71) yolda yürüdüğü esnada, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı fenalık geçirerek yere yığıldı. Durumu gören vatandaşlar sağlık ve polis ekiplerine bilgi verdi. İhbar üzerine adrese gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontroller neticesinde, Demirçeken'in olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi.

Öte yandan, polis ekipleri çevre güvenliğini sağlarken, olay yeri inceleme ekipleri bölgede çalışma yaptı. Demirçeken'in cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Demirçeken’in kesin ölüm sebebi, otopsinin ardından netlik kazanacak.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
 

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • izmir-doğru söyler 4 yıl önce Şikayet Et
    1 dk önce biri ötegit diye itikleseydi başı belaya girerdi.onun için kimseye çatmayın nefsinize yenilip kimseyi dövmeye kalkmayın
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • korona 4 yıl önce Şikayet Et
    ne demek belirlenemeyen sebep, ekonomi daha önemli diye insanları kovulma ve açlık tehditleriyle işe zorla yollayanlar öldürdü
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • ayna 4 yıl önce Şikayet Et
    Heran ölüm gelebilir, onun için insanları islam dışı şeylere teşvik etmeyin, cehennem var, azap var. cenneti kaybetmek var.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.