İzmir

İnşaatta elleri ve ayakları bağlı bulunan kız çocuğundan şok sözler!

16:56 28 Ekim 2020 2 Yorum Var
İnşaatta elleri ve ayakları bağlı bulunan kız çocuğundan şok sözler!

Pedagog eşliğinde keşif için bağlı bulunduğu inşaata da götürülen 13 yaşındaki küçük kızın verdiği ifade şaşkınlığa neden oldu.

İzmir'in Bornova ilçesindeki bir inşaatta elleri ve ayakları bağlı halde bulunan kız çocuğu, Çocuk Şube Müdürlüğü'nde verdiği ifadesinde şok ifadeler kullandı.

Alınan bilgiye göre, dün gece inşaatta bulunan kız çocuğunun ifadesi Çocuk Şube Müdürlüğünde alındı.

Pedagog eşliğinde keşif için bulunduğu inşaata da götürülen küçük kız, kendisini kimsenin kaçırmadığını söylediği ve ifadesinde "Ailemden korkuyordum. Dışarıda vakit geçirmek için arkadaşlarımla buluştum ancak saatin geç olduğunu farkettim. Onlar kızmasın diye bunu kendim planladım." dediği öğrenildi.

Kız çocuğu ifadesinin ardından ailesine teslim edildi.

Balçova Kemalpaşa Mahallesi'ndeki inşaatın önünden geçen bir kadın, "Yardım edin" şeklinde ses duyması üzerine polisi aramış, bu arada çevre sakinleri de inşaatta elleri ve ayakları bağlanmış, kafasına da çanta geçirilmiş 13 yaşındaki kız çocuğu bulmuştu.

Kız çocuğu için ailesinin de kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenilmişti.

 

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    kız çocuğu yalanda söylüyor olabilir,iki türlü muayeneden geçirilip emin olunması lazım. hem cinsel muayene,hemde uyuşturucu türü birşey kullanıp kullanmadığının muayenesi. kız çocuklarının bazılarının kokulu silgi ve uhu gibi şeyleri koklama alışkanlığı olduğunu duymuştum.
    Cevapla
  • Fatih Fırat 3 yıl önce Şikayet Et
    La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyil Azim . Tövbe Tövbe
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.