İzmir

Rıza Bey Apartmanı'ndaki diş hekiminden iki kadın cesedi çıkartıldı

08:59 03 Kasım 2020 5 Yorum Var
Rıza Bey Apartmanı'ndaki diş hekiminden iki kadın cesedi çıkartıldı

İzmir'in Bayraklı ilçesinde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nda bulunan diş hekimliğinden iki kadın cesedi çıkartıldı. Acı haberi alan ailesi yasa boğuldu.

Merkez üssü Seferihisar açıkları olan depremin ardından Bayraklı ilçesinde bulunan Rıza Bey Apartmanı yerle bir olmuştu. Yıkılan apartmanda bulunan diş hekimliğinden 07.00 sıralarında, çalışanlar Aslı Taner ve Zarife Doğan isimli iki kadının cansız bedeni ekipler tarafından çıkartıldı. Talihsiz kadınların cansız bedeni ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bu gece ve sabah saatlerinde 3 kişinin cansız bedenine ulaşılmasının ardından Rıza Bey Apartmanı'ndan toplam 30 vatandaşın cansız bedeni çıkartıldı.

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • abdullah 23 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah'a inananlar var inanmayanlar var ama herkes ölüme boyun eğiyor. bunu kabul edin ölüm Allahu tealanın bir ayetidir boşa kürek çekip kendinizi yormayın er veya geç öleceğiz, bize düşen ölüme hazır olmaktır.9 canlı olsak en fazla 8 kere kaçabiliriz sonuç değişmeyecek akıllı olalım teslim olalım.
    Cevapla
  • erkay KOYUNCU 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl bir başlık ya !!!
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Remzi 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun.
    Cevapla
  • Faruk UZUN 3 yıl önce Şikayet Et
    1999 depremini yaşayan bir kişi olarak deprem acısı ne olduğunu bilen insanım. gün birlik günüdür. Yardım yapamamışsak bari dua edelim. Fatihalar okuyalım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.