İzmir

Palandöken'de gelinliğiyle kaydı

11:56 02 Şubat 2021
Palandöken'de gelinliğiyle kaydı

İzmirli Miray Beşkardeşler Küçükkılınç, nikahtan sonra eşi Fahri Küçükkılınç ile balayına geldikleri Palandöken Kayak Merkezi'nde gelinliği ile kayak yaparak, mutluluğunu zirvede yaşadı.

Yeni evli çiftler, genellikle balayı için deniz, kum, güneş ve yurt dışı hayali kurarken Fahri Küçükkılınç ve eşi Miray Beşkardeşler Küçükkılınç çifti ise nikah sonrası karla kaplı Palandöken'i tercih etti. İlk kez geldikleri Palandöken'de Miray Beşkardeşler Küçükkılınç, gelinliği ile kaydı. Kayak yaparken fotoğraf çektiren çift, farklı deneyim yaşadıklarını ve düğün fotoğrafları özgün olduğu için çok mutlu olduklarını belirtti.

İzmirli Miray Küçükkılınç, eşi Fahri Küçükkılınç'ın da Adanalı olduğunu söylerek, "Pandemi döneminde olduğumuz için küçük bir nikah kıydık. Herkes balayı tatili için deniz, kum, güneş hayali kurar ama eşim ile ben zaten sıcak memleketlerin insanlarıyız. Bu yüzden balayı için Palandöken'in eşsiz manzarasını görmek için tercih ettik. Gelinlikle kaydım, çok heyecanlıydı. Evlenen arkadaşlarım yanlarına gelinliklerini alıp balayına gidip sahillerde fotoğraf çektiriyorlar. Bizimki daha değişik bir balayı oldu. Her şey çok güzeldi. Çok mutluyuz" diye konuştu. 

Gelinlik giyen eşine damatlıklarını getirmediği için kayak yaparken eşlik edemediğinden üzgün olduğunu söyleyen Fahri Küçükkılınç ise "Eşim gelinlikle kayak yaptı ve fotoğraflar çektirdik. Çok güzeldi. Her şey muhteşemdi" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.