İzmir

Prof. Dr. Aydın Işık koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

09:07 02 Mayıs 2021 2 Yorum Var
Prof. Dr. Aydın Işık koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Felsefe Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aydın Işık (50), koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Felsefe Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aydın Işık, bir süre önce koronavirüse yakalanarak hastanede tedavi altına alındı. Durumu ağırlaşan Işık'ın yoğum bakım ünitesinde entübe olduğu ve dün akşam saatlerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

Görev yaptığı Katip Çelebi Üniversitesi de Işık'ın vefatına yönelik başsağlığı mesajı yayımlandı. Taziye mesajında, "Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültemiz Felsefe Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aydın Işık vefat etmiştir. Hocamıza Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Ahmetk 3 yıl önce Şikayet Et
    13 Nisanda helallik istediğinde, bu durumu düşünememiştim, belki de yakıştıramıştım. Varsa sonuna kadar helal olsun güzel insan.
    Cevapla
  • berho 3 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesin
    İlk beğenen sen ol
  • berho 3 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesin
    İlk beğenen sen ol
  • ahmet oz 3 yıl önce Şikayet Et
    cenâbıhak gani gani rahmet eylesin inşaallah
    Cevapla
  • Türk Vatandaşı 3 yıl önce Şikayet Et
    "koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti." Otopsi mi yaptınız, emin misiniz? (Yaz coronaya bir daha...)
    Cevapla
  • ismet 3 yıl önce Şikayet Et
    düşük zekanı belli etmeseydin keşke ?
    İlk beğenen sen ol
  • Attila 3 yıl önce Şikayet Et
    Zeka fışkırıyor zeka. Ama bu zeka korona yüzünden hastaneye yattığını, yoğun bakımda entübe olduğunu anlayamıyor ne yazık ki.
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu korona ilaçlarını kullananlar ağırlaşıyorlar. Çevremde çok örneği var. İlacı bırakınca normale döndüler. Bu okumuş tayfa da bu corona yalanlarına en çok inananlar oluyor ne garipse. Sonrada suçu mevsimsel grip niteliğindeki covid e atıyorlar.
    Cevapla
  • sdt 3 yıl önce Şikayet Et
    hastalığa yakalandığınızda c vitamini almak boş,onu öncesinde nizami bir şekilde alacaksınız tabi doğal yollarla.bu mevsimsel grip dediğiniz de bi çeşit virüs aslında,ama insanlar virüslerle yaşadıklarını bilmeleri gerek.bazıları insan vücudunu tanımadıkları için,tahribata sebebiyet veriyorlar.misal covid, aslında vücuda dolaylı yoldan zarar veriyor, çünkü,savunma mekanizmasını gereğinden fazla uyarıyor.ilaçlara gelince, şuan henüz net bi ilacı yok bu covidin,o yüzden eldeki imkanlarla virüsün vücutta çoğalmasını engellemeye yönelikler. entübe aşaması, olayın son evresi ki burdaki tedavi de net olmamakla birlikte oksijen takviyesi.
    İlk beğenen sen ol
  • EBY 3 yıl önce Şikayet Et
    Uzmanlık diplomanızı görmemiz mümkün mü. İnsanların kafalarını karıştırmayın. Şu ana kadar çevremde bu ilacı kullanıp fena olan yok denecek kadar az vaka var ben de dahil. ALLAH ın izni ile şifa bulanları neden yazmıyorsunuz. Biraz sorumlu davranalım lütfen.
    İlk beğenen sen ol
  • erkan 3 yıl önce Şikayet Et
    benden de o kadar kesinlikle içmeyin o ilaçları korona yakalanırsanız bol bol c vitamini tüketin.
    İlk beğenen sen ol
  • akil 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne cahil adamlarsınız
  • Sedat Bektaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Mekanın cennet olsun inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.