İzmir

Kızlar iftar saatinde dehşet saçmıştı! Karar verildi

09:06 04 Mayıs 2021 1 Yorum Var
Kızlar iftar saatinde dehşet saçmıştı! Karar verildi

İzmir'de iki kızı darp edip o anları kayıt altına aldıkları gerekçesiyle ifadeye çağrılan A.Ç. (14) ve B.D. (15), adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Suça sürüklenen çocuklar ifadelerinde,  İ.E. ve H.K'nın kendilerine hakaret etmesi nedeniyle kavga çıktığını, söz konusu görüntüleri de kendilerinin paylaşmadıklarını savundu. İki çocuk, emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildikleri adliyede Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ndeki ifadelerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İzmir Konak'ta, 29 Nisan günü oruçlu olan İ.E. (14) ve H.K (15), iftar saatine kadar zaman geçirmek için yürüyüşe çıktı. 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı yakınlarına gelen 2 kızın yanına, kendilerinden büyük iki kız yaklaştı. Bu kızlar İ.E. ve H.K.'yi döverken, 3 erkek de yaşananları cep telefonu kamerasıyla kayda aldı. Yaklaşık 10 dakika süren kavganın ardından saldırgan kızlar bölgeden ayrıldı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler tepki çekti. Saldırganların çekilen görüntüleri sosyal medyada paylaşıp, fenomen olmaya çalıştıkları ileri sürüldü.

Çevredekiler durumu polise bildirdi. Hastaneden darp raporu alan İ.E. ve H.K.’nin aileleri saldırganlardan şikayetçi oldu. Bunun üzerine saldırganlar, sosyal medya hesaplarından özür mesajı attı. Saldırgan 2 kızın sosyal medyada daha önce de tanımadıkları kişileri darbettikleri videoları paylaştıkları öne sürüldü. Yaşanan son olayın ardından da hesaplarını kapattıkları belirtildi.

PEDAGOG EŞLİĞİNDE İFADELERİ ALINDI

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, şüphelilerin A.Ç. ve B.D. olduğunu belirledi. Yaşları 18'in altında olduğu öğrenilen iki kız, ifade vermek için İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne çağrıldı. A.Ç. ve B.D.'nin Çocuk Şube'ye gelerek pedagog eşliğinde ifade verdikleri belirtildi.

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

İzmir'in Konak ilçesinde, kendilerinden küçük kız çocuklarını dövüp, görüntüleri sosyal medyada paylaştıkları gerekçesiyle ifadeye çağrılan A.Ç ve B.D.'ye ait olduğu iddia edilen, yeni görüntüleri ortaya çıktı. Geçmiş tarihlerde çekildiği belirtilen görüntülerde A.Ç ve B.D.'nin, başka çocukları da darbettikleri, bu görüntüleri başka çocukların da çektiği görüldü. Öte yandan görüntülerin sosyal medyaya da yayınlandığı belirtildi.  

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST KALDILAR

Konak ilçesinde iki kız çocuğunu darp edip o anları kayıt altına aldıkları gerekçesiyle ifadeye çağrılan A.Ç. (14) ve B.D. (15), adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Suça sürüklenen çocuklar ifadelerinde,  İ.E. ve H.K'nın kendilerine hakaret etmesi nedeniyle kavga çıktığını, söz konusu görüntüleri de kendilerinin paylaşmadıklarını savundu. İki çocuk, emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildikleri adliyede Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ndeki ifadelerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • hamo aga 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu karar millete kendi adaletinizi kendiniz uygulayın demek.Sayın adalet bakanı sayın cumhurbaşkanım bu tehlikeli bir gidiş acilen adaleti temin edilmesi için kanunlar çıkarın eğer fetöcüler hala adalet sisteminde varsa temizleyin yoksa çok kötü şeyler olucak Allahım esirgesin.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • adamabidi 2 yıl önce Şikayet Et
    O çok övdükleri için Z kuşağı gümbür gümbür geliyor!!! Gerçi bunların suçu yok, bunları 1 saniyelik zevk için peydahlayıp sokağa salanları cezalandırmak lazım!!!
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Yörük Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Serbest bırakmak ne demek. Bu karar , millete ihanettir. Bu insan görüntülü ucube varlıklara insan olmaları için, bir araba kitap okuma cezası, ailelerine de canını yakacak para cezası vereceksin.
    Cevapla
  • gül bülbül 2 yıl önce Şikayet Et
    en azından para cezası bari verselerdi, belki aileleri sahip çıkardı çocuklarına
    Cevapla
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    adalet yok yargı yokki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.