İzmir

İzmir'de vahşet! O anları canlı yayın yapıyormuş

11:38 13 Temmuz 2021 19 Yorum Var
İzmir'de vahşet! O anları canlı yayın yapıyormuş

İzmir’de 16 yaşındaki genç kızı canından eden cani o anları canlı yayın yapıyormuş. Genç kızın hayatını kaydettiği anlar saniye saniye kaydedilirken, sürücü Ercan K. ise olay yerinden kaçtı.

Kaza, 10 Temmuz sabahı Homeros Bulvarı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, bir akaryakıt istasyonundan alışveriş yaptıktan sonra yolun karşısına geçmeye çalışan Aysel Canpolat'a, Ercan K. yönetimindeki 03 RK 355 plakalı cip çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan genç kız ağır yaralanırken, cip sürücüsü Ercan K., kaza yerinden kaçtı. Kazayı gören çevredekiler cipin çarptığı genç kızı kendi imkanlarıyla Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü. Aysel Canpolat, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

DURMADAN YOLUNA DEVAM ETTİ

Bu arada, kazanın, cip sürücüsü Ercan K.'nın seyir halindeyken sosyal medya hesabından canlı yayın yaptığı sırada meydana geldiği ortaya çıktı. Sürücünün canlı yayın görüntülerinde, seyir halindeyken Aysel Canpolat'a çarptığı ve durmadan yoluna devam ettiği görüldü. Kazanın ardından genç kıza çarpan araç sürücüsünü yakalamak için çalışma başlatıldı.

Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği ekipleri, Plaka Tanıma Sistemi (PTS) ile şüphelinin Bayraklı'da olduğunu belirledi. Ekipler, cip sürücüsü Ercan K.'yi evinde yakalayarak gözaltına aldı. Sürücünün alkollü araç kullanmaktan 4 ay önce ehliyetine el konulduğu tespit edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Karadağ, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YORUMLAR

19 Yorum Var
  • kemal 2 yıl önce Şikayet Et
    kız suçlu olabilir ama çarpan şahsiyetsiz onu o halde bırakıp kaçtığı için bir cinayet işlemiştir
    Cevapla
  • Almanya Muc 2 yıl önce Şikayet Et
    Söförün aksam üstü bir anda önünde duran kizi görmesi imkansiz. Ben bile bakarken göremedim. Sonradan olan hatalar varmi, var. Söförün kacmak yerine hemen durmasi ve yaraliya yardim etmelisi gerekiyordu.
    Cevapla
  • Kenan 2 yıl önce Şikayet Et
    Hic kimse kusura bakmasin ama kazaya sebebiyet veren o genc kizdir cünki orasi yayalarin gececegi bir nokta degildir ve hic bir sürücü yayanin gececegini hesap edemez ve etmek zorundada degildir. Gecenin bir vakti koyu renkli kiyafetler giyerek farkedilmesi zorlasir. Sürücünün daha önce ehliyetini vermis sonra almis olmasi onu bu kazada suclu yapmaz. Sürücünün iki tane hatasi vardir, arac kullanirken canli yayin yaparak kendi dikkatinin dagilmasi ve buna istinaden reflekslerinin yavaslamasi birde kiza carpip olay yerinden kacmasidir. Kizin ölüm nedeni arastirilmalidir ve ölümü gec gelen yardima dayaniyorsa, ozaman soför, kizi kurtarabilecegi yerde ölmesine sebebiyet vermistir
    Cevapla
  • Osman Tosun 2 yıl önce Şikayet Et
    Cahil ve ahmak yorum yazanlar var. Avrupada yaya geçidi olsun veya olmasın, yaya yola adımını attığı anda sürücünün hakkı biter, yaya geçinceye kadar durmak zorundadır. Ülkemizde maalesef trafik kültürü gelişmemiştir. Parası olan altına araba çekip "küçük dağları ben yarattım" zannediyor. Kural bilgisi, kurala uyma sıfır. Eskiden yollara, araçlara kusur bulurduk. Şimdi bahanemiz yok, yollar mükemmel, araçlar lüks. Ama kafa; nato mermer, nato kafa. Zihniyet değişmedi bir türlü. Böyle ökazelik devam ettiği müddetçe daha çok canımızı kaybederiz, katiller de elini kolunu sallaya sallaya gezer.
    Cevapla
  • fisa 2 yıl önce Şikayet Et
    ayrıca Avrupa da yayalarda Trafik eğitimi alıyor... sadece Sürücülere trafik eğitimi verilmiyor!
    İlk beğenen sen ol
  • Ali Bastürk 2 yıl önce Şikayet Et
    Hangi Avrupa dann bahsediyorsunuz. benim yasadigim Avrupa da o kizin sigortasi adamin bütün masraflarini ödüyor.
  • lila 2 yıl önce Şikayet Et
    dogru degil. Avrupada da yaya her zaman hakli degil
  • fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Otoyolun ortasında kızın ne işi var Allah aşkına... üstelik gece vakti, görülmesi zor.
    Cevapla
  • hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    o hızla ve alkollüyken burnunun ucunu bile göremezsin
    İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.