İzmir

Mesaiden eve dönen doktora, 1’i hasta yakını 3 şüpheliden sopalı saldırı

11:05 08 Ekim 2022 1 Yorum Var
Mesaiden eve dönen doktora, 1’i hasta yakını 3 şüpheliden sopalı saldırı

İzmir'de işinden evine dönerken ekmek almak için arabasından inen bir doktor, 1'i hasta 3 şüphelinin sopalı saldırısına uğradı.

İddiaya göre, 22 Ağustos tarihinde Torbalı 5 No'lu Aile Sağlığı Merkezine gelen bir hasta ile engelli olduğu öğrenilen bir doktor arasında tartışma çıktı. Bu sırada merkezde bulunan başka bir doktor Ekin Hürel Günay, tartışmayı bitirmek için araya girdi. Tartışmanın devam etmesi üzerine Günay, beyaz kod verdi. Aile Sağlığı Merkezine gelen polis ekipleri tartışmayı sonlandırdı.

İzmir Doktor

2 AY SONRA EVE DÖNÜŞ YOLUNDA SALDIRIYA UĞRADI

Olaydan yaklaşık 2 ay sonra, bugün mesai bitiminin ardından evine giderken otomobiliyle fırının önünde duran doktor Ekin Hürel Günay, aracından indiği sırada 3 kişinin saldırısına uğradı. Sopalarla Günay'a saldırıp darbeden 3 kişi, çevredekilerin araya girmesiyle olay yerinden kaçtı. Vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Günay'ı Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Doktor Günay, buradaki müdahalesinin ardından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

İzmir Doktor

"NET GÖREMİYORUM, KEMİKLERİM KIRILMIŞ"

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedaviye alınan doktor Ekin Hürel Günay'ı, İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Serkan Şen ve İzmir Tabip Odası danışmanı avukat Mithat Kara ziyarette bulundu. Olaya ilişkin DHA'ya konuşan Günay, "Mesai sonrası 17.15 sıralarında işten çıktım. 10- 15 metre ileride bir fırın vardı orada durdum. Siyah bir araç içinden 3 kişi indiğini gördüm. Bunlardan birinin, daha önceden tartışma yaşadığımız, yani şikayetçi olduğumuz hasta yakını olduğunu son anda fark ettim. Bu kişiler ellerinde sopalarla bana vurmaya başladı. Ne kadar sürdü hatırlamıyorum ama kendimi yerde buldum. Birisi iyi misiniz diye sordu. Polis geldi, ambulans geldi. Sağ gözümün arka tarafında bir kırık var, net göremiyorum. Birkaç tane kemiğim kırılmış ve kafamın arka tarafında çok fazla darbeye bağlı şişlikler var. Bu insanlar kesinlikle toplum içinde olmamalı" dedi.

İzmir Doktor

SALDIRININ 3 ŞÜPHELİSİ YAKALANDI

Polis, doktor Ekin Hürel Günay'ın verdiği ifade ve yaptığı çalışma sonucunda, olaya karıştığı ileri sürülen S.A., F.A. ve S.A.'yı yakalayarak, gözaltına aldı. Emniyete götürülen şüphelilerin işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. 

İzmir Doktor

İzmir Doktor

İzmir Doktor

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamlar şifa dağıtma görevini yapmadığı insanlara tepeden baktığı sürece çözüm yok.Koruma kanunu kaldırılıp eğitim verilmeli..Hasta idam edilmez,Çalıştırılmaz,Hapse atılmaz..Kısacası Hasta insan değildir... Tedaviden sonra insan olur sorumluluğu başlar..Doktorlar..Bunu öğrenin..
    Cevapla
  • hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    kısıyı hurreyıtnde mahrum bırakma .yol kesme . cete olusturma .oldurmek kastıyla darp bunlar yonlendırılecek suclar
    Cevapla
  • Ayarcı 1 yıl önce Şikayet Et
    BU doktora ne yaptılarsa, aynısını yapacaksın... teröristler...
    Cevapla
  • mert 1 yıl önce Şikayet Et
    kısas uygulanmadan bu sorun çözülmez,laik hukuk toplumu ifsat etti,artık laikliği savunanlarda suçlular kendilerine yönelince kafaları basmaya başladı
    Cevapla
  • hakan bicer 1 yıl önce Şikayet Et
    kimbilir kimin canini yakti..bazen hastaya kasap gibi davranıyor lar
    Cevapla
  • tayfun 1 yıl önce Şikayet Et
    toplumda senin gibi kafalar var olduk ça bu sorun çözülmez allah sana ve senin kafanda olanlara akıl fikir versin
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.