İzmir

15 yaşındaki çocuk arkadaşıyla birlik olup babaannesini öldürdü

15:45 20 Mayıs 2023 7 Yorum Var
15 yaşındaki çocuk arkadaşıyla birlik olup babaannesini öldürdü

İzmir Selçuk'ta, iddialara göre 15 yaşındaki bir çocuk, arkadaşıyla birlik olup babaannesini çapa ile öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, korkunç cinayet, Selçuk ilçesi Atatürk Mahallesi Kubilay Caddesi'nde yaşandı. İlçede yaşayan 15 yaşındaki E.Ç., iddialara göre arkadaşı M.M.T.T (15) ile birlikte babaannesi Sevim Çetin'in (58) evine gitti. Aralarında çıkan tartışma sonucu E.Ç., arkadaşının da yardımıyla babaannesine eline geçirdikleri çapa ile vurmaya başladı. Yaşlı kadın, aldığı darbelerle olay yerinde yaşamını yitirdi. Polis tarafından yakalanan E.Ç. ve aynı yaştaki arkadaşı M.M.T. isimli iki çocuk, gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Olayı haber alan ve sinir krizi geçiren Sevim Çetin'in yakınlarını polis sakinleştirdi. Sevim Çetin'in cenazesi, incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • zafergülten 11 ay önce Şikayet Et
    niçin olabilir peki--çocuğun ana babasının evde konuştukları en mantıklısı......babaanne hakkında--hakkımızı yedi,evlat ayrımı yaptı,amcaya ,halaya fdaha çok maddi destek oluyor --gibi çocuğu babanneneye düşman eden konuşmalar.
    Cevapla
  • vatandaş 11 ay önce Şikayet Et
    aklı başında bunun, böyle planlar yapabiliyorsa. ama bişey olmayacak cezaevleri turistik tesislere döndü. yemek bedava hastane bedava.
    Cevapla
  • caner 11 ay önce Şikayet Et
    eğitim sistemimiz çok iyi filim dizilerimiz cok iyi tabancalı şiddet konulu bu yaşta cocuk camıye gitmiyor gitse rivayetlerden anlatılınca anlamaz cocuk yanı bir yerlerde hata var ama nerde ailedemi çevredemi kim çözecek
    Cevapla
  • Akın 11 ay önce Şikayet Et
    Bu işin şakası olmaz idam gelmeli yapanın yanına kar kalmamalı
    Cevapla
  • Sevinçliyiz 11 ay önce Şikayet Et
    Çok güzel bi durum... Bu ülkede cinayet işlemenin artık hiç bir ciddi cezası olmadığını gençlerimize de öğretebildiysek ne mutlu bize...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.