İzmir

Muhtar adayının evinden çıkanlar şoke etti

15:11 19 Şubat 2024 9 Yorum Var
Muhtar adayının evinden çıkanlar şoke etti

İzmir'de polis ekipleri tarafından 3 ayrı adrese gerçekleştirilen operasyonda, silah imalatında kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan şüphelilerden birinin Bayraklı ilçesinde bir mahalleden muhtar adayı olduğu, diğer şüphelilerin de eşi ve babası olduğu ortaya çıktı.

İzmir Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ç.U.'nun (31), babası M.U. (59) ve hanımı E.U. (32) ile birlikte, Karşıyaka ve Bayraklı ilçelerinde yasa dışı silah ticareti ve imali yaptığı bilgisi üzerine harekete geçti. Savcılıktan alınan izinle şüphelilere ait 2 ev ve 1 iş yerine polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen baskında, 3 ruhsatsız tabanca, 1 kuru sıkı tabanca, 8 şarjör, 69 fişek ve tabanca imalinde kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi.

Muhtar adayı çıktı

Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Olayın şüphelilerinden Ç.U.'nun Bayraklı ilçesinde bulunan bir mahalleden muhtar adayı olduğu da ortaya çıktı.

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • Hüseyin 2 ay önce Şikayet Et
    Almanyada köylerde,kücük sehirlerdeki secilen muhtarlar gönüllü olarak görev yapiyor.Anliyacaginiz maas almiyor,araba filan verilmiyor.Acaba hangisi geri kalmis ?
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Ya ben anlamıyorum bu muhtarlar ne iş yapıyor gerçekten anlamış değilim artık belge imzalyamıyorlar e devletten bütün belgeler barkodlu çıkıyor muhtarların hiç bir fonksiyonu yoktur
    Cevapla
  • Atik 2 ay önce Şikayet Et
    Çağ artık değişti, iletişim çağındayız. Muhtar diye bir şey kalmasın, çünkü büyük çoğunluğu aynı bunun gibi. Gizli mafya ya dönüşmüş durumdalar ve arsa işleri bunlardan soruluyor. Devletin üstünde bir yüktür bunlar.
    Cevapla
  • Ayân 2 ay önce Şikayet Et
    Bu yakalanan.
    Cevapla
  • mücahit 2 ay önce Şikayet Et
    ne iş bunlar siyasetçilerde muhtarlar vasıtası ile kırsal kesimlerin oyunu alıp onlara ödül veriyor kaldırın artık muhtarlıkları verilen paraya yazık ülkenin ekonomisini bunlara peşkeş çekmeyin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.