İzmir

İzmir'e yılın ilk karı düştü

10:18 29 Aralık 2025
İzmir'e yılın ilk karı düştü

İzmir'de soğuk havaların etkisini artırmasıyla birlikte, kentin en yüksek noktası olan Ödemiş ilçesindeki Bozdağ'a yılın ilk karı düştü.

İzmir'de gece saatlerinden itibaren etkili olan soğuk hava, yüksek kesimlerde kar yağışına dönüştü.

  • Ödemiş ilçesinde bulunan ve 2 bin 159 metre rakımıyla İzmir'in en yüksek noktası olan Bozdağ'ın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu.

16 ilde sarı alarm! Meteoroloji'den uyarı üstüne uyarı: Kuvvetli kar yağacak16 ilde sarı alarm! Meteoroloji'den uyarı üstüne uyarı: Kuvvetli kar yağacak

3 ile turuncu, 7 ile sarı kodlu uyarı! Meteoroloji'den yoğun kar alarmı: 'Dikkatli olun' 3 ile turuncu, 7 ile sarı kodlu uyarı! Meteoroloji'den yoğun kar alarmı: 'Dikkatli olun'

BÖLGEDE HAREKETLİLİK BEKLENİYOR 

Kar yağışının başlamasıyla birlikte, bölgede kayak tesisleri ve teleferik hattının bulunduğu alanlarda hareketlilik bekleniyor.

Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte butik otel ve pansiyon işletmecileri hazırlıklarını tamamlayarak rezervasyon sürecine girdi.

İzmir’e mevsimin ilk karı düştü.

ULAŞIMDA AKSAKLIKLARIN YAŞANMAMASI İÇİN ÖNLEMLER ALINDI 

Kar yağışının ulaşımda aksamalara yol açmaması için belediye ekipleri bölgede önlem aldı.

Ekipler, yollar üzerinde tuzlama çalışmalarını sürdürürken, bölgeye gidecek vatandaşların dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulunuldu.

YORUMLAR

  • Semra keser 33 dakika önce Şikayet Et
    Çok güzel olmuş
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.